Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

таблото ми стана като цвето музика!!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

таблото ми стана като цвето музика!!!!

имах следният проблем на мойта фиатка .като ми натягаха ремъка и извадили едниният датчин на абс-а ....и той светешеее,аз го открих кой и го оправих и спря да свети ...обаче от днеска пак свети и даже имам чувството че абс-а изобщо не работи ,за капак слизайки от един борбюр леко закачих предната броня и сега ми свети и датчика за еър бега ....таблото мо е като цвето музика !!!дали има датчици някакви на тая броня ,дали имат общо двата индикатора дето светят ,някой има ли идея какво да направя ????
    фиатче Браво 2.0

ABS-а е най-лесно, само да завали и го тествай дали работи, за другите неща вантотрейд е истината, и на мен ми свети аърбега, ама се не намирам време да отида от люлин до панчарево почти
    ex Fiat Bravo GT

Коментар

ivo098 написа:
      ABS-а е най-лесно, само да завали и го тествай дали работи, за другите неща вантотрейд е истината, и на мен ми свети аърбега, ама се не намирам време да отида от люлин до панчарево почти
      abs-a ми го оправиха уж .днес ходих до ванто (и аз от Люлин до Панчарево),хем ми одраха кожата ,ама няма значение ...а еър-бега оправия няма.700 лв. струва някакъв модул не знам си къв си ,дето от конденза се прецаквал ,все още не вярвам само това да е единствения начин да се оправи ама здраве да е ,ще си свети Някой да купува еърбег :D
      фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
        ivo098 написа:
        abs-a ми го оправиха уж .днес ходих до ванто (и аз от Люлин до Панчарево),хем ми одраха кожата ,ама няма значение ...а еър-бега оправия няма.700 лв. струва някакъв модул не знам си къв си ,дето от конденза се прецаквал ,все още не вярвам само това да е единствения начин да се оправи ама здраве да е ,ще си свети Някой да купува еърбег :D
        Пробвай да свалиш акумулатора за половин-един час, не че много-много помага за изгасване на червените лампи, но знае ли човек.А иначе смениха ли ти части по ABS-a или само някакви профилактики му направиха?
        Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.

Коментар

не нищо не са ми сменяли .беше дало една грешка ,защото преди това ми беше откачен датчика на предно дясно колело и нямаше абс...после го закачих и се оправи и сега пак почна да свети .имаше 2 грешки и ги изчистиха ... а за откачването на акумулатора ми казаха ,че не е удачно ,защото може да даде друга грешка ....и аз не знам вече какво да правя ама тая червена лампа дето свети страшно ме дразни
          фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
            ivo098 написа:
            еее ... аз мислех моя да ти продам !!! :D ... момчето което ми я продаде влязъл и прочел форума дето съм писал че не съм сигурен дали имам въобще еърбег и специално се свърза за да ми каже че има и че тая лампа докато е стоял 6 месеца на паркинг тогава е светнала.тай че централата е сдухала гарнитурите ...добре де ... ти нещеш ли 2-ри ? да си имаш ... ей така
            :: Show me some Madness ::

Коментар

:D като почна да карам с 2 волана ,непременно ще ти се обадя .....дали има възможност да се направи на фитчето да завиват и задните колелета :D
              фиатче Браво 2.0

Коментар

те на всички фиати завиват задните колела - трябва само хубаво да се засилиш и да ги наместиш странично в някоя дупка и завиват .......ама само един път
                The world belongs to those who dare to be first

Коментар

tomazo написа:
                  ivo098 написа:
                  напълно типично за хгт, струва ми се че няма едно с читав еърбег. модул може да намериш и на старо, но цената пак ще е впечатляваща предполагам.за какво са ти бегове.... слагаш колана, кръстиш се два пъти и потегляш
                  "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

дразни ме това червено дето свети постоянно .а и ми криво като знам ,че нещо по колата не е наред .намерих си модул за 250 лв . накрая ще си докарам едно гхт за части само
                    фиатче Браво 2.0

Коментар

tomazo написа:
                      дразни ме това червено дето свети постоянно .а и ми криво като знам ,че нещо по колата не е наред .намерих си модул за 250 лв . накрая ще си докарам едно гхт за части само
                      По добре инвестирай тези пари в спортна седалка и 4 точкови колани. Дават по-голяма безопасност от еър бега. Неудобството е ,че отнема повече време за закопчаване на коланите.
                      sigpic
                      Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
                      475HP 11,5/1,9/191
                      YouTube

Коментар

аве и мойта лампичка свети за еърбега, обаче много странно понякой път изгасва... например като покарам малко повече, обикновено следващия път като запаля и не свети... после по някое време пак светва(след някое друго запалване)...ходих във Вантотрейд и стоях до човека който го оправяше... направи му рестарт обаче прочете че компютъра има записани 4 еърбега а той ми каза че имат 1 най-много 2. та... някой да има със същия проблем?
                        FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

в крайна сметка никой ли не е купувал 2-ра употреба този модул за еърбега ??и дали е надежно да се монтира ???
                          фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                          X