имах следният проблем на мойта фиатка .като ми натягаха ремъка и извадили едниният датчин на абс-а ....и той светешеее,аз го открих кой и го оправих и спря да свети ...обаче от днеска пак свети и даже имам чувството че абс-а изобщо не работи ,за капак слизайки от един борбюр леко закачих предната броня и сега ми свети и датчика за еър бега ....таблото мо е като цвето музика !!!дали има датчици някакви на тая броня ,дали имат общо двата индикатора дето светят ,някой има ли идея какво да направя ????
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
таблото ми стана като цвето музика!!!!
Collapse
X
-
ivo098 написа:ABS-а е най-лесно, само да завали и го тествай дали работи, за другите неща вантотрейд е истината, и на мен ми свети аърбега, ама се не намирам време да отида от люлин до панчарево почтифиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:ivo098 написа:ABS-а е най-лесно, само да завали и го тествай дали работи, за другите неща вантотрейд е истината, и на мен ми свети аърбега, ама се не намирам време да отида от люлин до панчарево почтиFiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
не нищо не са ми сменяли .беше дало една грешка ,защото преди това ми беше откачен датчика на предно дясно колело и нямаше абс...после го закачих и се оправи и сега пак почна да свети .имаше 2 грешки и ги изчистиха ... а за откачването на акумулатора ми казаха ,че не е удачно ,защото може да даде друга грешка ....и аз не знам вече какво да правя ама тая червена лампа дето свети страшно ме дразнифиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:ivo098 написа:ABS-а е най-лесно, само да завали и го тествай дали работи, за другите неща вантотрейд е истината, и на мен ми свети аърбега, ама се не намирам време да отида от люлин до панчарево почти:: Show me some Madness ::
Коментар
-
tomazo написа:ivo098 написа:ABS-а е най-лесно, само да завали и го тествай дали работи, за другите неща вантотрейд е истината, и на мен ми свети аърбега, ама се не намирам време да отида от люлин до панчарево почти"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
tomazo написа:дразни ме това червено дето свети постоянно .а и ми криво като знам ,че нещо по колата не е наред .намерих си модул за 250 лв . накрая ще си докарам едно гхт за части само
Коментар
-
аве и мойта лампичка свети за еърбега, обаче много странно понякой път изгасва... например като покарам малко повече, обикновено следващия път като запаля и не свети... после по някое време пак светва(след някое друго запалване)...ходих във Вантотрейд и стоях до човека който го оправяше... направи му рестарт обаче прочете че компютъра има записани 4 еърбега а той ми каза че имат 1 най-много 2. та... някой да има със същия проблем?FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар