здравете много съм се навил да взема Fiat Marea комби дизел задължителнои попаднах на следните вариантивариант 1:2990 ЛВ.Fiat Marea 2.4TDI-КЛИМА-ТРОНДанни:Дата на производство - април 1998 г.Тип двигател - ДизеловМощност (к.с.) - 125 к.с.Скоростна кутия - РъчнаКатегория - КомбиПробег - 167000 кмЦвят - БялОсобености:4(5) ВратиABSAirbagЕл. ОгледалаЕл. СтъклаИмобилайзерКлиматикКлиматроникЛети джантиНов вносСерво управлениеСтерео уредбаХалогенни фаровеЦентр. заключванеДопълнителна информация: ОТЛИЧНО СЪСТОЯНИЕ, 2. 4TDI-125кс , КЛИМАТРОНИК, СТЕРЕО , 15 цола лети джанти, подла кътник, AIRBAG.Тва ще мо го даде за 2800 има малко драсното тук там ама не е кой занае квопритесняваме шума да двигателя и силните вибрации в купето.Ако са някои тампони екстра ама ми казаха четези мотори имали някви дефекти и ремонта бил ............А и много ниска цена също е съмнителнавариант 2Fiat Marea 1.9 TDI май беше или JDT цената е 3750няма никви забележки мърка си котенцето ама цената си е по височкамоля те за съвет кажи ми кой да зема спешно ми еПоместено в неподходящ раздел. МодерираноМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
моля за искрени мнения за Fiat Marea дизел
Collapse
X
-
u_bo
1. тия 167 000 реални км ... ГОЛЯАААМ МАЙТАП , ако е под 350 000 - аз ще я купя 2. този двигател е с верига а не ремък - не си описал какъв е шума3. тези вибрации - задължително я закарай на компютърна диагностика и да я види някой вещ по дизели !за JTD-то нищо не си писал
-
благодаря за мненияташума е като от стар дизел а вибрациите са все едно има 500 коня под капака и волана се тресе днес чух още две дизелчета и ива огромна разлика а относно JTD то е отлично и е два пъти по тихо то нищо му нямаPS:А като цяло как е морела мякви сериозни проблеми да иматнякъв вещ с дизелите да знаете в пловдив мисля в bosh сервиз
Коментар
-
Аз пък карам JTD и въпреки това ще ти препоръчам обикновения TD, щото АКО е в добро състояние, няма какво толкова скъпо да му се повреди. А иначе JTD е страхотен двигател, че е и съвсем същия, но има доста повече... врътки и електроника по него. Но пък щом 1.9 JTD мърка - вземи него. Не знам, колега, ти си ги гледал, ти си знаеш. В крайна сметка и двата двигателя са хубави, вземи този в по-добро състояние. А за честното, най-честно ти казвам, че съм супер доволен засега от моето JTDShe was only a whisky maker but he loved her still.
Коментар
-
gantcho написа:Аз пък карам JTD и въпреки това ще ти препоръчам обикновения TD, щото АКО е в добро състояние, няма какво толкова скъпо да му се повреди. А иначе JTD е страхотен двигател, че е и съвсем същия, но има доста повече... врътки и електроника по него. Но пък щом 1.9 JTD мърка - вземи него. Не знам, колега, ти си ги гледал, ти си знаеш. В крайна сметка и двата двигателя са хубави, вземи този в по-добро състояние. А за честното, най-честно ти казвам, че съм супер доволен засега от моето JTD
Коментар
-
Още един глас зa JTD.Гледай само да не случиш на някоя кошница, иначе ще останеш много доволен от мотора И да не забравиш да се похвалиш после, какво си взел"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
2.4 е страхотен двигател...стига да е читав Обслужването му е доста по-трудно и скъпо. Аз не вярвам да е на по-малко от 300 000км. Ако тресе трябва да се увериш, че е заради тампони, в противен случай не ти трябва. И аз мисля, че цената е съмнително ниска.P.S. Кой мотор е с верига, че нещо не разбрах...?
Коментар
-
Re: моля за искрени мнения за Fiat Marea дизел
chitalov написа:вариант 2Fiat Marea 1.9 TDI май беше или JDT цената е 3750няма никви забележки мърка си котенцето ама цената си е по височкамоля те за съвет кажи ми кой да зема спешно ми е
Коментар
-
На 2.4 с верига се задвижва маслената помпа,иначе си е с ремък и по-трудно се сменя заради ограниченото място. Доколкото разбрах другата не е JTD а ми е TD100.Последната е с горивна апаратура на Лукас,ако изобщо нещо ти говори това.2.4ТД пък с изцяло електронно управление на ГНП.Имат си и всички гъдели по управлението на мотора.Още нещо важно,ТД100 е с по-ниския данък.Мисли и решавай.За мен лично по- добрата бира е JTD,стига да е читав екземпляра.Не си мисли че в Италия никой не си прави сметка колко му струва возенето.
Коментар
-
тва ще да еот 3900 на 3600утре ще е карам на сервиз да си кажат мнениетоFiat Marea 1.9TDIДанни:Дата на производство - ноември 1999 г.Тип двигател - ДизеловМощност (к.с.) - 100 к.с.Скоростна кутия - РъчнаКатегория - КомбиПробег - 132000 кмЦвят - СребъренОсобености:4(5) ВратиABSAirbagАлармаБордови компютърЕл. ОгледалаЕл. СтъклаИмобилайзерКлиматроникЛизингМеталикНов вносСерво управлениеСтерео уредбаХалогенни фаровеЦентр. заключване
Коментар
-
Колата изглежда добре.Да ти кажа моите наблюдения.Това не е TDI a TD.Като гледам май не е сменян антифриз много отдавна.Провери маслото на хидравликата,също и спирачната течност.Ако не са както трябва това може да ти говори,че колата не е от най поддържаните(поне в последно време)Все пак това не са никакви критерии за избор на автомобил.
Коментар
-
Защо ми се струва ,че тази Мареа съм я пробвал в най-големия студ януари месец и запали от раз.Ако е същия съм го проверявал ,но на кандидат купувача не му хареса заради огънатото отзад и счупени копчета за ел.стъклата.Автокъщата някъде в посока Асеновград ли е?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар