Значи нестава вапрос за този двигател за които си мисля
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с палене на Типо 1.6 835C1
Collapse
X
-
KPEMATOP написа:835.C1.000 SOHC 1.6 моноинжекцион motronic A2.7 мисля!KPEMATOP написа:мен ме притеснява, че да завърти стартера 1-2 пъти маховика, може да скапе бързо акумулатора зимата...KPEMATOP написа:бих предпочел да ми пали само с чукванеTempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
с натиснат съединител го правя дори!!!и пак трудно пали вече не мога да се сетя кой датчик да погледна ремъка е правилно зацепен!
Коментар
-
Аз имам също проблеми с паленето,но макар,че моя двигател е доста по-различен от вашите,ще споделя какво открих днес.Паленето на бензин след 1 ден престой е истинска мъка.Във Вантотрейд ми казаха,че нямам ресурс на налягането-2.4 атм.Или маркуча в помпата,или клапан.Смених маркуча/стария се бе втвърдил здраво/ и нвщата се пооправиха малко,но пак недотам добре.Днес реших да измеря напрежението до помпата.То се оказа 9.3 v.Когато запалих,то се вдигна до 14.1-зарядното.Това означава,че има лоша връзка някъде и помпата при подаване на контакт не може да вдигне необходимото налягане.За съжаление се стъмни и не можах да продължа работата.Това е един от проблемите в запалителната с-ма,за който подсещам.УспехFiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
-
KPEMATOP написа:като дам на контакт, помпата трябва ли да се включи за 2-3 секунди да подкачи?FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
-
аз карам карбураторно Типо1.6, и наистина колата пали на четвърт оборот, но пак зависи дали всичко и е наред, а относно моно-инжекционите, не съм виждал да палят от раз никога, винаги имат едно замисляне от няколко оборота... :D :D :DLANCIA Y 1.2 16v 86HP
176B9.000
ALFA ROMEO 156 2.0 T.S. 155HP
AR32301
Коментар
-
KPEMATOP написа:хм, странно...а като паля трябва ли да натискам педала на газта до долу???да е отворен дросела, по-лесно да влезне бензина?Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар