Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бравото не пали по никакъв начин

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Бравото не пали по никакъв начин

    Здравейте колеги браво 1,6 не пали.Колата е на газ и пали автоматично на бенз.но тази сутрин ставам и к....р......цнищо моля помогнете!Как да я пробвам да запали на газБлагодаря ви предварително Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Yellow_Flash_Colorz_PDT_32 Yellow_Flash_Colorz_PDT_34

    Браво 1,6 16V

    #2
    Съжалявам за проблема ти,и те съветвам да си я оправиш да пали на бензин и да си прехвърля на газ.Не е желателнода палиш направо на газ,но е възможно.Ако много искаш да пробваш изключи кабела + на газовия клапан(и) и им подай директно плюс от акумулатора.Колата ще запали освен ако няма проблем по тоците или не смеси двете горива.Предполагам че си с обикновена АГУ с автоматична смяна която се прави от ключа.Пак предупреждавам не е желателно да стартираш направо на газ или да правиш разни неща ако не си технически грамотен. Успех!!!

    Коментар


      #3
      По принцип може да запалиш на газ,но не знам какъв ти е ключа.Аз имах едно Ауди навремето и ключа беше автоматичен,с 2 положения-червено-бензин и зелено-газ.Давам контакт,светва червено пали на бензин,загрява си по пътя и след време минава на газ и свети зелено,т.е. карам на газ.НО има и такъв момент-ключа има едно бутонче,една малка пъпка-давам контакт,натискам я и светва зелено,т.е. вече съм на газ,въртя и паля на газ.Лятото става без проблем,зимата е трудничко.Дано съм обяснил както трябва и съм помогнал,но пак зависи дали ключа газ-бензин има тази функция.
      Ex FIAT MAREA 1.9TD100 WEEKEND ELX '98
      FIAT PUNTO 1.2 75hp ELX'96

      Коментар


        #4
        И мен ме интересува този проблем. Моя е автоматичен прекъсвача и като мина 2000 об. превключва газ, но паленето е много трудно. Поне от 5 - 6 път
        Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.


        Когато целта е всичко и пътят е без значение!

        Коментар


          #5
          зравейте пичове , значи още несъм е палил само на газ но проблема остана . Колата запали карам я 2дни и сега е на 5км от вкъщи спрях пред един магазин и там си остана.Интересното че след като запали оборотите на бенз се менят 600-700 -850 странно .Все едно колата се е задавила или има някакви боклуци във горивото.утре или вдругиден ще ходя на доктор да я погледне,мисля че е нещо по елекрониката .Interceptor и аз палех така но смених температурен датчик и сега ( до преди 2 дни) пали от първия път.

          Браво 1,6 16V

          Коментар


            #6
            Горивна помпа или запушени дюзи,може и комбинация двете за по-кофти случка.

            Коментар

            Working...
            X