Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПРОБЛЕМ С ПУНТО 1,2 75 КС ГАСНЕ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ПРОБЛЕМ С ПУНТО 1,2 75 КС ГАСНЕ

Здравейте , искам да задам следния въпрос :Имам ПУНТО 1,2 S - 75 кс 1997г.Преди известно време, като купих колата и смених всичко ,преди около три месеца беше това, но от 2-3 седмици ми свети една лампа на таблото не постоянно , но при палене най-вече прилича на накрайник който все едно пръска нещо ,казаха ми че е от инжекциона ,защото е пълен инжекцион и да я закарам на диагностика.Закарах я , но всичко си е о.кНо снощи тръгвам аз и съм на първа и изведнъж започна да прекъсва да се друса цялата и и се изгуби цялата мощност и изведнъж като тръга няма спиране .Въпросът ми е от къде може да идва този проблем ,защото преди да я закарам на майстор нищо и нямяше !Дали може нещо от свещите да е или от бензиновата помпа , защото другото което ми се случва е да мирише вътре в купето на бензин ,като и дам газ малко повечко .Проверих миризмата не идва от двигателя отпред !Много благодаря предварително !!!!Колега, писането само с главни букви се счита за викане в Интернет обществото.А ти не ни крещиш нали???Оправи си поста - иначе ще го изтрия и вземи прочети правилата на форума.Модераторки екип фиат-бг.орг
    ОСИГУРИ СИ ЛУКСА ДРУГОТО САМО ЩЕ ДОЙДЕ !!!!

Провери си бензиновата помпа - под задните седалки има метален капак с 3 винта, като го отстраниш, под него е бензиновата помпа. Имах подобни проблеми наскоро - моята бенз.помпа цялата беше олята в бензин и я смених. Трябва да е абсолютно суха, ако всичко е ок.
    Punto ELX, 75к.с., 1.2MPI, '94г.+газ

Коментар

благодаря

Много благодаря за съвета ще я проверя в близките дни , възможно най скоро

Коментар

Ако рязко се менят оборотите,например от 1000 на 5000 и после се оправи значи,че някаде ти дава на късо инсталацията.
        ex. punto elx 1.2i
        Lancia Libra 1.6

Коментар

Не съм сигурна ,че е това ,не заради друго, а защото ходих на диагностика и при майстор жичкаджия и нищо и няма !Но все пак мерси за мнението

Коментар

Working...
          X