Здравейте , искам да задам следния въпрос :Имам ПУНТО 1,2 S - 75 кс 1997г.Преди известно време, като купих колата и смених всичко ,преди около три месеца беше това, но от 2-3 седмици ми свети една лампа на таблото не постоянно , но при палене най-вече прилича на накрайник който все едно пръска нещо ,казаха ми че е от инжекциона ,защото е пълен инжекцион и да я закарам на диагностика.Закарах я , но всичко си е о.кНо снощи тръгвам аз и съм на първа и изведнъж започна да прекъсва да се друса цялата и и се изгуби цялата мощност и изведнъж като тръга няма спиране .Въпросът ми е от къде може да идва този проблем ,защото преди да я закарам на майстор нищо и нямяше !Дали може нещо от свещите да е или от бензиновата помпа , защото другото което ми се случва е да мирише вътре в купето на бензин ,като и дам газ малко повечко .Проверих миризмата не идва от двигателя отпред !Много благодаря предварително !!!!Колега, писането само с главни букви се счита за викане в Интернет обществото.А ти не ни крещиш нали???Оправи си поста - иначе ще го изтрия и вземи прочети правилата на форума.Модераторки екип фиат-бг.орг
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПРОБЛЕМ С ПУНТО 1,2 75 КС ГАСНЕ
Collapse
X
Реклама
Collapse
Коментар