Значи бравото ми се струва че е много твърдо отпред- като го натискам отпред се огъва леко даже гредата пред радиатора а колата много малко мърда надолу.Освн това имам едно потропване отпред в дясно когато минавам през дупки и най интересното е че изчезва когато до мен има човек около 80 кг.Също ми се струва че когато има някой по тежък до мен или отзад колата вози доста по меко. Да уточня че съм около 69 -70 кг и най често карам празна колата, и дори разни малки неравности по пътя ги усещам доста силно. Има ли начин да направя да вози по меко без да мъкна 2 чувала цимент постоянно в колата?Без смяна на пружини (евентуално само амортисиори бих сменил ако може да помогне)
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Твърдо возене на браво
Collapse
X
-
Твърдо возене на браво
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
Re: Твърдо возене на браво
infineon написа:Значи бравото ми се струва че е много твърдо отпред- като го натискам отпред се огъва леко даже гредата пред радиатора а колата много малко мърда надолу.Освн това имам едно потропване отпред в дясно когато минавам през дупки и най интересното е че изчезва когато до мен има човек около 80 кг.Също ми се струва че когато има някой по тежък до мен или отзад колата вози доста по меко. Да уточня че съм около 69 -70 кг и най често карам празна колата, и дори разни малки неравности по пътя ги усещам доста силно. Има ли начин да направя да вози по меко без да мъкна 2 чувала цимент постоянно в колата?Без смяна на пружини (евентуално само амортисиори бих сменил ако може да помогне)Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Re: Твърдо возене на браво
jenshen73 написа:infineon написа:Значи бравото ми се струва че е много твърдо отпред- като го натискам отпред се огъва леко даже гредата пред радиатора а колата много малко мърда надолу.Освн това имам едно потропване отпред в дясно когато минавам през дупки и най интересното е че изчезва когато до мен има човек около 80 кг.Също ми се струва че когато има някой по тежък до мен или отзад колата вози доста по меко. Да уточня че съм около 69 -70 кг и най често карам празна колата, и дори разни малки неравности по пътя ги усещам доста силно. Има ли начин да направя да вози по меко без да мъкна 2 чувала цимент постоянно в колата?Без смяна на пружини (евентуално само амортисиори бих сменил ако може да помогне)http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Сложи си тези пружини с по- малкото навивки- от 1.4 и ще се возиш меко- това ти е единствения шанс за нашите пътища.Аз така направих, че преди ми падаха пломбите- взех си едни от 1.4 и колата се укроти, смених биалетките и спря и да почуква.В Италия не ги е.е твърдото окачване- знаете защо- там асфалта е направен по- качествено и няма дефекти никъде.Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
-
сори за спама, обаче и моето браво вози като каруца, а ми казаха че пружини не се сменят по принцип. Дали ако ги сменя ще се оправи возията при условие, че амортисьорите на цялата кола са нови ?? Гледам доста коментирате жрианта за смяна на пружиниRenault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар