Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Клиренса при Брава + няколко други питания

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някои Астри със сигурност не са по-високи от моята бравичка. Един познат дето има вила е с Астра 1.8 комби и два пъти пука картер по черния път до вилата, като иначе почти всеки път закача някъде. Е при мен нито един път не е закачило като минават двете коли една след друга. Но наистина ми говореше нещо за газовите амортисьори на колата му, че имали 8 степени на помпане, но едва ли щом всеки път закача ги е оставил на най-ниската. И не знам дали не ставаше въпрос само за задните амортисьори, че се помпят.
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Сега съм се нагледал на една Lancia Dedra......ама тя е още по ниска от бравата и багажник няма Абе напрово се побърках покрай тия коли.
      Полека! На мен жената ми е казала да не бързам, когато свърша, тогава!

Fiat Tempra 1.6 '92 SW

Коментар

Извинявай scalpelo, но тази снимка дето си я сложил мисля че е аморална за форума.
        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
        Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Смених я с по прилична :D :D :D и без това Бутам детска количка :P :P :P
          Полека! На мен жената ми е казала да не бързам, когато свърша, тогава!

Fiat Tempra 1.6 '92 SW

Коментар

Working...
          X