Добър вечер на всички! Мераклия съм да си купя нова кола........ и се спрях на фиат Брава 1.6 16V ’96 набор.Обаче изникнаха няколко въпроса:Колата ми се струва бая ниска особено за наще пътища-може ли да се "повдигне"? Колата май? беше 103 коня, а съм чувал, че можело да се впише примерно като ’99 коня та да се плаща малкия данък :D как става тоя номер :P Мисля да я ползвам за "селскостопански" дейности-ще върши ли работа или да търся голф Благодаря предварително за отговорите и искрено се извинявам ако е отговаряно на тях или са твърде идиотски
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Клиренса при Брава + няколко други питания
Collapse
X
-
колата наистина е ниска. за по пътищата аз нямам проблеми, но наложи ли се мина по някой черен път или зимата като не е чистено и снега надига задницата. ако е за каране ок, но да мъкнеш с нея .... нещо друго си вземиLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
van_dal написа:За село ти препоръчвам ГОЛФ!
Коментар
-
Е чак нон стоп да е по нивите не :D Предвижда се да минава по около 500м. в седмицата по черен път и евентуално ако се натовари багажника дали няма да увисне и да замине гърнето-затова и питах дали може да се вдигне/понеже съм чувал, че има Опели и амортесиорите се помпали с някаква помпа и се вдигала колата/? Какво е окачването на Бравата?Мерси много за отговоритеПолека! На мен жената ми е казала да не бързам, когато свърша, тогава!
Fiat Tempra 1.6 '92 SW
Коментар
-
u_bo
scalpelo написа:Е чак нон стоп да е по нивите не :D Предвижда се да минава по около 500м. в седмицата по черен път и евентуално ако се натовари багажника дали няма да увисне и да замине гърнето-затова и питах дали може да се вдигне/понеже съм чувал, че има Опели и амортесиорите се помпали с някаква помпа и се вдигала колата/? Какво е окачването на Бравата?Мерси много за отговорите
Коментар
-
Fiat Palio Weekend - клиренс 180 мм. Здраво окачване, голям багажник като се свалят облегалките - 1500 литра. Мисля че това ти е достатъчно.ЛИНКFiat Palio Weekend TD70
ПО ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "ДИЗЕЛ"
Коментар
-
lz2rmi написа:Fiat Palio Weekend - клиренс 180 мм. Здраво окачване, голям багажник като се свалят облегалките - 1500 литра. Мисля че това ти е достатъчно.ЛИНКFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
На уното му е малък калника - колко мислиш че можеш да вдигнеш? Наистина е най-добре Лада Нива ако можеш да си вземеш - ама ще понабутва откъм бензин. По новите модели мислят че имат и дизелови версии ама там вече и парите скачат. Фиат панда вдигната е добър вариант. Братчеда имаше вдигната Застава - ами 500 кг и слагаше за да почне да кляка . Голяма душа изкара и много време издържа. Но откъм фиатите и малките коли - Панда мисля че е по добре от Уно. Ако вземеш и Панда 4х4 - още по добре.Fiat Palio Weekend TD70
Коментар
-
Е ти ако мислиш че и те ще са по-високи ..... ама ти даваш парите ти си знаеш.Fiat Palio Weekend TD70
Коментар
-
lz2rmi написа:Е ти ако мислиш че и те ще са по-високи ..... ама ти даваш парите ти си знаеш.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар