Здравейте колеги ,Имам много бързо въпросче:Педала на съединителя пропадна брутално Според моята компетенция , не става въпрос за жило ,а за маслени помпи , ако мога така да го нарека.Та въпроса ми е възможно ли е да е съединителя или проблема е някъде по тези помпи. Като натисна педала се вижда леко оптягане на вилката на съединителя , но педала е много мек. Интересното е че като го отпусна се вдига.Става въпрос за Фиат Купе 1.8 16V 96г.Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиат Купе - съединител
Collapse
X
-
Re: Фиат Купе - съединител
xeac написа:Здравейте колеги ,Имам много бързо въпросче:Педала на съединителя пропадна брутално Според моята компетенция , не става въпрос за жило ,а за маслени помпи , ако мога така да го нарека.Та въпроса ми е възможно ли е да е съединителя или проблема е някъде по тези помпи. Като натисна педала се вижда леко оптягане на вилката на съединителя , но педала е много мек. Интересното е че като го отпусна се вдига.Става въпрос за Фиат Купе 1.8 16V 96г.ПоздравиФиат Пунто Мк1 99г малкото ми градско бижу 55 кончета
Нисан Терано 2 с фейс лифт 2.7 ТДИ 123 кончета R20
това няма умора за балканче
-
blagi4 написа:xeac написа:Здравейте колеги ,Имам много бързо въпросче:Педала на съединителя пропадна брутално Според моята компетенция , не става въпрос за жило ,а за маслени помпи , ако мога така да го нарека.Та въпроса ми е възможно ли е да е съединителя или проблема е някъде по тези помпи. Като натисна педала се вижда леко оптягане на вилката на съединителя , но педала е много мек. Интересното е че като го отпусна се вдига.Става въпрос за Фиат Купе 1.8 16V 96г.Поздрави
Коментар
-
xeac написа:blagi4 написа:xeac написа:Здравейте колеги ,Имам много бързо въпросче:Педала на съединителя пропадна брутално Според моята компетенция , не става въпрос за жило ,а за маслени помпи , ако мога така да го нарека.Та въпроса ми е възможно ли е да е съединителя или проблема е някъде по тези помпи. Като натисна педала се вижда леко оптягане на вилката на съединителя , но педала е много мек. Интересното е че като го отпусна се вдига.Става въпрос за Фиат Купе 1.8 16V 96г.ПоздравиФиат Пунто Мк1 99г малкото ми градско бижу 55 кончета
Коментар
-
blagi4 написа:най верпятно проблема в помпата щом педала не се "дърви" те са около 40 лв така че сменяй колега и безаварийно шофиране Поздрави
Коментар
-
xeac написа:blagi4 написа:най верпятно проблема в помпата щом педала не се "дърви" те са около 40 лв така че сменяй колега и безаварийно шофиране ПоздравиФиат Пунто Мк1 99г малкото ми градско бижу 55 кончета
Коментар
-
Благодаря на всички помогнали.Всички знаем че това което ми казаха в сервиза си е обичайна практика т.е. какъвто и да е проблема , винаги се казва най-трудното и съответно най-скъпо.Взех колата от сервиза и се позанимавахме с едно майсторче.Сменихме и двете помпи , но без резултат Свалихме съединителя ,отворихме и излезе проблема.Една от пружинките на феродовия диск беше излязла и се запречила между дисковете.Така че проблема си излезе действително в съединителя.пиша го за да се знае като вариант за хората с подобни проблеми.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар