Здравейте, колеги значи проблема е, че реших да пробвам дали касетофона на Мареата ми свири вкарах касетата и тръгна, но като натисна да я изхвърли се чува само някакво щракане и нея вади някои да има идея за клещи и отверка и аз се сещам, но дали има др. вариант Редактирано.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Касетофона не работи
Collapse
X
-
Re: Кастофона небачка
MusicDJ написа:здр колеги значи проблема е че реших да пробвам дали касетофона на Мареата ми свири вкарах касетата и трагна но като натисна да я изхвърли се чува само някакво щракане и нея вади някои да има едея за клещи и отверка и аз се сещам но дали има др. вариантФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
-
Re: Кастофона небачка
MusicDJ написа:здр колеги значи проблема е че реших да пробвам дали касетофона на Мареата ми свири вкарах касетата и трагна но като натисна да я изхвърли се чува само някакво щракане и нея вади някои да има едея за клещи и отверка и аз се сещам но дали има др. вариантhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
При мен е друг модел но е пак с капаче и изваждането е доста страно един път натискам бутона за вадене на касетата и започва да се превърта стига до край и започва да свири отдругата страна но ако задържа копчето натиснато 5 сек. изкарва касетата като последователно изписва на дисплея STOP EJECT.Изобщо шибана немска измишльотина :D .Имам чуството че немеца нарочно го е направил толкова шибан този касетофон , нещо като отмъщениеФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Atanas71 написа:.................имам чуството че немеца нарочно го е направил толкова шибан този касетофон , нещо като отмъщениеСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:Atanas71 написа:.................имам чуството че немеца нарочно го е направил толкова шибан този касетофон , нещо като отмъщениеФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
u_bo
Касетофона не бачкапо-добре би билоКасетофона не работикастофон = касетофоннебачка=не бачка = не работи.....нищо лично , ама показваш неуважение към останалите потребители с този правопис .Пък и на заглавие
Коментар
-
Кастофони или мастофони все тая. Да се съсредоточим по въпроса на темата.Някой отварял ли е маханизма да каже къде запира компактния магнитен носителhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
u_bo
infineon написа:Кастофони или мастофони все тая. Да се съсредоточим по въпроса на темата.Някой отварял ли е маханизма да каже къде запира компактния магнитен носител
Коментар
-
При мен е по-стария модел с капаче...при първото натискане/приплъзване на дясно/ на копчето за отваряне на капака...се отваря именно той,след това се повтаря това движение ,но се задържа за няколко секунди и касетата излиза!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар