Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за гарнитура на главата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

andrey4848 написа:
    Ако може да ползвам темата на колегата защото гледам че по много пъти сте сваляли главата.Та да питам реално ли е ремонт на крив клапан да е 500лв и след всяко сваляне ли с е шлаифа главата?
    Не е задължително да се шлайфа, дори и за първи път да я свалиш. Но трябва да се провери за кривини. Главите обикновено се кривят, когато ги развият още топли, е поне е по-голяма вероятността.
    Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Главите се кривят и от прегряване,гарнитурите също духват от прегряване на мотора.
      Fiat Tipo
      Corsa b комби !

Коментар

andrey4848 написа:
        Защото майстора като зацепвал ангр.ремък объркал белезите и ударил клапана на 1 цилиндър и сега клапана чука а компресията е наполовина.
        Темата е малко стара,но държа да отбележа,че ако по подобен начин ми преебе колата някой(независимо дали е нехайство некадърност,нарочно или не) Ще ми оправи двигателя и 1 стотинка няма да види за всичко-длъжен е да си оправи бакиите!
        ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
          andrey4848 написа:
          Защото майстора като зацепвал ангр.ремък объркал белезите и ударил клапана на 1 цилиндър и сега клапана чука а компресията е наполовина.
          Темата е малко стара,но държа да отбележа,че ако по подобен начин ми преебе колата някой(независимо дали е нехайство некадърност,нарочно или не) Ще ми оправи двигателя и 1 стотинка няма да види за всичко-длъжен е да си оправи бакиите!
          Мхм напълно съгласен съм. Тва че е прецакал нещо от некадърност си го оправя за негова сметка. Тъкмо за другия път да има стимул да внимава. Та сменях съм гарнитура купена от ЕВРО 07 преди около година и половина и досега не съм имал проблем./да чукна на дърво/ и не съм шлайфал главата.
          Chrysler Voyager 2.5TD/ 2000г.
          ex. Fiat Tempra /`91 / 1.9TDS

Коментар

Working...
          X