Здравейте,интересуваме ще може ли багажник на Фиат Мареа да издаржи около 150 кг.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Багажник Фиат Мареа
Collapse
X
-
За седан ли става дума или комби. И в двата случая, смятам, няма никакъв проблем. Аз в комбито съм прекарвал 35 пакета ламиниран паркет и багажникът беше пълен наполовина. Момчетата от склада казаха, че това са над 500 килограма, защото първоначално не вярваха, че ще може да ги побере.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
-
snake написа:В неделя натоварих Марая със 150 кг. картофи и 50 кг. дини. , освен това бяхме и 4 човека в колата. Всичко понесе безропотно добичето :D .Fiat Grande Punto
Коментар
-
Сигурно е за покрива, ама за тях дават, че са до 50-60 кила. А ако става на въпрос за товарене баща ми има фиат панда 0.9 всяка година товари отзад 400 кг. грозде от Сунгурларе и се прибира до ВТ. Та 150 кила са нищо.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
peio77 написа:Става въпрос за багажника на тавана.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар