Колега това нее станало за един ден това е за около 2 месеца.тече по-малко и се нагрява и става все едно сега е текло.Колега ако с това масларник имаш предвид че гори масло до сега не съм го усетил от както я взех съм минал 30000км.трипати съм сменял маслото сега маслото е на около 2000км.и не съм усетил да ми гори масло или нещо колата да няма power , неми утива масло във въздушния филтър мисля че всичко е нормално.Ама незнам не разбирам толкова.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Откъде мога да купя едно съединение за браво 1.4
Collapse
X
-
Колега аз го искарах намазах го със черен силикон(за картери) намазах го между пукнатините и от горе после хубаво го увих със изолир бант.След около 1час го монтирах сложих скобата(оригиналната) и пак го намотах хубаво с изолир бант.Сложих стара защото преди това бжях го намотал с изолир бант и така ще стиска по хубаво дори едва я затворих.Дано не тече днеска още нее протекло но май ми тече и през гарнитурата на капака на клапаните.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
Две гарнитури на капака на клапаните смених и няма оправия. Просто много тъпо са направени. Аз напълних гарнитурата със силикон за картери и една година няма капка теч. Процедурата е следната - сваляш капака и слагаш гарнитурата върху капака, тя си влиза там в каналчето. От другата страна гарнитурата е с формата на обърнато П. Това обърнато П го пълниш но не много с гарнитура за картери и така слагаш капака обратно на главата. Т.е. гарнитурата ще остане залепена за главата, но пак ще може да махаш капака защото от горната страна гарнитурата не е залепена за капака.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Е колеги вече сгънах с този фиат от никъде не тече масло, а вижте къде има масло. Вече не мога да си обясня откъде идва може ли от гарнитурата на капака на клапаните. Не знам аз направо стоя и мисля оглеждам целия двигател маркучите няма теч никъде и то се вижда на снимките къде има масло Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 .Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
-
Колеги пускам по нови снимки някой ако се сеща от къде може да тече там да сподели.Вече се чудя и се мая паля е на място давам газ от никаде не тече на пръска нищо покарам я около 5 км. и пак там напръскано с масло незнам от къде може да направо вече яко се убърках разглеждах почти всичко при двигатела и не намирам теч.Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар