Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Откъде мога да купя едно съединение за браво 1.4

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Откъде мога да купя едно съединение за браво 1.4

Откъде мога да купя едно съединение за браво 1.4(по надолу има снимка). Днеска ходих да търся, но не мога да намеря ходих в на хит-ко магазина, но беше затворен после ходих на александър нещо сега не мога да се сетя точно за името там ми казаха 60-70 лв. било се поръчвало от Италия било ориганална част и затова било толкова скъпо. Колеги помогнете знам, че колегата "спарк" е правил тази интервенция, но не можах да намеря темата и откъде е я купил. Гледах в на хит-ко сайта, но не можах да намеря може да има, но да не съм го видял или да няма картинка. Това е, ако може да ми помогнете ще съм много благодарен.
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

За какво ще го купуваш? Ако се е сцепило по краищата увиваш го в хубав изолирбанд, слагаш му скобите отгоре и толкова. Това отвежда картерните газове в инжекциона изобщо не е фатално че е напукано.
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Колега не се уточних направо е сцепено около 2-3 см. и искам да го подменя с ново това, вече е станало, като пластмаса. Откъде мога да си купя ново в Бургас. Или, ако го има в сайта на хит-ко да го поръчам там, но не мога да го намеря.

Коментар

Наистина няма нужда. Просто увий това. Или сложи маркуч с подобен диаметър. Това просто отвежда картерните газове към инжектора. Няма особено голямо налягане, не е подложен на колосални напрежения.
        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Колега много е пукнато мазах го със силикон, но не става пак тече улива яко целия двигател искам да го купя, но не знам откъде в Бургас.

Коментар

6ma7ka7a написа:
            Колега много е пукнато мазах го със силикон, но не става пак тече улива яко целия двигател искам да го купя, но не знам откъде в Бургас.
            12 лв. струва в магазина на стамболийски сега го гледах, чудя се дали да го махна, защото ми се пълни филтара с масло.
            kokopati ,koichop@abv.bg

Коментар

Става въпрос за София и на мен ми казаха, че било скъпо, но е 12 лв.
              kokopati ,koichop@abv.bg

Коментар

@6ma7ka7a: Ти маслообирателната мрежичка откъм страната на капака на клапаните имаш ли я?

Коментар

И аз имам проблеми с това "съединение" толкова се е втвърдило че си нямате на идея, но все нямам време да ходя по морги. А пък и щом викате че не е фатално може да го отложа поне за след морето
                  Fiat Bravo 1.4 12v

Коментар

И моето е станало като пластмаса и много трудно се вади, но дори и да е пукнато мисля че с маслоустойчив силикон за картери все ще може да се оправи.

Коментар

spark написа:
                      @6ma7ka7a: Ти маслообирателната мрежичка откъм страната на капака на клапаните имаш ли я?
                      Да имам и какво за нея трябва да я чистя ли.

Коментар

6ma7ka7a написа:
                        spark написа:
                        Да имам и какво за нея трябва да я чистя ли.
                        И да я има тази мрежичка ако олива яко има нещо съмнително.
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Какво ще рече това.

Коментар

ето малко снимки
                            Прикачени файлове

Коментар

Масларник бе колега извинявай ,че се изкавам толкова крайно ама утре ще извадя въпросни маркуч на Бравото и така ще карам без да омасли нищо.Бравото е 1,4.
                              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                              X