МОЛЯ за помощ имам Темпра 1.6 i.епроблема ми е както си карам и малко да намалиш скороста не всеки път разбира се, но гасне двигателя карах я на майстор, но според него няма проблем и въпреки това смятам, че има защото същото се е случвало и на съпруга ми.Моля посаветвайте меБЛАГОДАРЯ. Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с Темпра 1.6 i.е
Collapse
X
-
Re: проблем с Темпра 1.6i
антоанета написа:МОЛЯ за помощ имам Темпра 1.6 i.епроблема ми е както си карам и малко да намалиш скороста не всеки път разбира се, но гасне двигателя карах я на майстор, но според него няма проблем и въпреки това смятам, че има защото същото се е случвало и на съпруга ми.Моля посаветвайте меБЛАГОДАРЯ.Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
-
Re: проблем с Темпра 1.6i
Fiat 127 написа:антоанета написа:МОЛЯ за помощ имам Темпра 1.6 i.епроблема ми е както си карам и малко да намалиш скороста не всеки път разбира се, но гасне двигателя карах я на майстор, но според него няма проблем и въпреки това смятам, че има защото същото се е случвало и на съпруга ми.Моля посаветвайте меБЛАГОДАРЯ.Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
Коментар
-
Re: Проблем с Темпра 1.6 i.е
антоанета написа:МОЛЯ за помощ имам Темпра 1.6 i.епроблема ми е както си карам и малко да намалиш скороста не всеки път разбира се, но гасне двигателя карах я на майстор, но според него няма проблем и въпреки това смятам, че има защото същото се е случвало и на съпруга ми.Моля посаветвайте меБЛАГОДАРЯ. Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
Коментар
-
антоанета написа:stanleyhacker написа:Откачи акумулатора за 10 минути. Ако това реши проблема за известно време ще го мислим после какъв е проблема.
Коментар
-
stanleyhacker написа:Искаш да кажеш че пак гасне, но днес не е, защото е по-хладно времето? А зимата правила ли е този проблем или си работи?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар