От два дни съм с газова уредба на моето Браво 1.4 12V. Цената, която платих е 560лв. Изпарител O.M.V.L.-R.E.G. E90, другите части от газовата уредба са Landi Renzo. Емулатор на дюзата е поставен. Нямам забележки към вървенето на колата след поставянето на газовата уредба, дори стана малко по-тиха, като че ли.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
1.2 16v и 1.4 12v разлики предимства недостатъци
Collapse
X
-
Хайде бе! Не се страхувайте! Плюйте го тоя мотор! 1.4..... мани я тя не върви... тя много гори...тя износва валове... абе пичове, това което мога да кажа от 20000 навъртяни на тоя мотор е че върви прилично гори добре и проблеми с вала нямам за сегаСменям масло на 6500 километра!Fiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
тел. 0883437022
Коментар
-
Rezko написа:Хайде бе! Не се страхувайте! Плюйте го тоя мотор! 1.4..... мани я тя не върви... тя много гори...тя износва валове... абе пичове, това което мога да кажа от 20000 навъртяни на тоя мотор е че върви прилично гори добре и проблеми с вала нямам за сегаСменям масло на 6500 километра!Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
rudiem написа:От два дни съм с газова уредба на моето Браво 1.4 12V. Цената, която платих е 560лв. Изпарител O.M.V.L.-R.E.G. E90, другите части от газовата уредба са Landi Renzo. Емулатор на дюзата е поставен. Нямам забележки към вървенето на колата след поставянето на газовата уредба, дори стана малко по-тиха, като че ли.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:rudiem написа:От два дни съм с газова уредба на моето Браво 1.4 12V. Цената, която платих е 560лв. Изпарител O.M.V.L.-R.E.G. E90, другите части от газовата уредба са Landi Renzo. Емулатор на дюзата е поставен. Нямам забележки към вървенето на колата след поставянето на газовата уредба, дори стана малко по-тиха, като че ли.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар