Най накрая се реших (разбирай отделих пари) да прегледам предницата на Браво-то (1.6 16).Резултата както и очаквах не беше окуражителен
- носачи,амортисъори,тампони с лагерите ,прашници с тампони и разбира се биалетки - всичко това билозаминало!!!Покупки:-носачи Технорот или нещо подобно,турски - 2х55лв -амортсъори Глобо (ужким италиански) - 2х 68лв-биалетки-2х10лв-тампони с лагери -2х46 ПИРЕЛИ (ама дали е онова Пирели,че нещо много лабави ми се видяха)-прашници с тампони-2х16лвминус 10% от цялата сума(от форума съм :D )труд -5ч = 160лв (но майстора е много читав - проверено е!!!)Не знам защо ,но тампоните на стабилизиращата щанга не били за смяна както и кормилните накрайници!Резултата е изключително стегната предница,без хлопане и скърцане и което ми беше странно отначало - много чуствително реагира на волана(явно е имало големи луфтове).ПРАШНИЦИТЕ които продават във всички магазини х16лв. според майстора не са за фиат,а за bmw.Отдолу са широки,трябва да се режат и стягат с "свински опашки",тампоните към тях са дълги,та и те под ножа - това прашниците да не са оригинални не е добре(имат голямо значение за живота на амортисъорите).Тези цени на части и труд са в София.

Коментар