Много е писано по темата, разгледай. Аз лично нямам намерение да карам с оргиналното масло и затова сложих Motul 10W 40 полусинтетика, серия 6100 за двигатели с по-голямо натоварване.
Много е писано по темата, разгледай. Аз лично нямам намерение да карам с оргиналното масло и затова сложих Motul 10W 40 полусинтетика, серия 6100 за двигатели с по-голямо натоварване.
А, какви са твоите сьображения за това масло , а не за оригиналното?
А, какви са твоите сьображения за това масло , а не за оригиналното?
Общо взето по същата причина поради, която ще си купя накладки Ferodo или Lucas а не предлаганите от Италия. Все пак има големи марки, които трупат с години опит в определена насока и аз бих заложил на тях. Не отричам оргиналното масло, просто съм сметнал, че по-известната марка е по-добра. А след, като вида, модела и сертификатите на които отговарят две масла, то избора на марка е леко субективна
Колегата е прв общо взето - ако маслото е качествено и има нужния вискозитет и състав - марката няма значение, но все пак аз карам със Селения! Друг колега споменава Тутела, но съм почти убеден, че оригиналното е Селения (освен ако Тутела не е име на определен вид Селения )За скоростната не знам за съжаление!
Коментар