Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем вървеж 1.4 t-jet

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем вървеж 1.4 t-jet

Здравейте,
    имам някакъв странен проблем с вървежа на браво 1.4 t-jet и няма значение на кое гориво от двете е( газ или бензин). Проблемът е, че колата тръгва да дърпа яко и изведнъж като, че ли нещо я спира до известна степен, говорим че е забележимо, значи не е и минимално. Преди спокойно изпреварвах на 5-6 скорост, сега се налага да връщам скорости като хамалин…. Сменил съм вакуми, турбо беше дало фира и още други дреболии… Уж я гледах на живи данни, но не откривам нищо съмнително там, моля за насоки колеги. Със сигурност ще се кара на читав майстор, просто не мога да асимилирам какво се случва и е много дразнещо и опасно.

Колеги, моля за мнения, читави механици в района няма на които им се занимава. Освен да се търси дерт по газовата, което за мен е нелепо, защото всичко е точно там.

Коментар

И за кой град търсиш сервиз ?
      Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

тест с машина за пушек и ще си каже къде и е слабото място. Това ако проблема е на бензин, ако е само на газ, е от настройки/компоненти

Коментар

Optimst5 написа: Преглед на мнението
          тест с машина за пушек и ще си каже къде и е слабото място. Това ако проблема е на бензин, ако е само на газ, е от настройки/компоненти
          Турбо мотор ако има пропуск веднага ще светне грешка. Няма да стане с пушек.

Коментар

PM_u_bo написа: Преглед на мнението

Турбо мотор ако има пропуск веднага ще светне грешка. Няма да стане с пушек.
            Проблемът е открит. Първа ламбда сонда, излиза най-вероятно извън някакви стойности и шашка колата. Изчистих я с бензин, помогна за вървеж и за палене. Ще я сменям скоро време.

Коментар

Working...
            X