някой ако е сменял би ли ми описал горе долу реда.... като махна маншона ще се разтече ли маслото от скоростната кутия? лагера как излиза оттам? мога ли да пропусна ваденето на полусоката от главината като само откача шарнира и завия колелото или няма да излезе?мерси
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Смяна маншон и лагер вътрешно каре- браво 1,6
Collapse
X
-
Re: Смяна маншон и лагер вътрешно каре- браво 1,6
pakumba написа:някой ако е сменял би ли ми описал горе долу реда.... като махна маншона ще се разтече ли маслото от скоростната кутия? лагера как излиза оттам? мога ли да пропусна ваденето на полусоката от главината като само откача шарнира и завия колелото или няма да излезе?мерси
-
Мога да споделя опит с УНО-то, него го правих мармалад. 1. Хубаво гедоре с камък 30 за централната гайка и тръба - удължител -скачаш яко2. махаш гумата3. развиваш двата болта свързващи амортесьора с шенкела4. Въртиш волана в посоката на колелото, което правиш. така може да не се наложи да развиваш корминекн накрайник5. Не се сещам имаше ли нужда да се отделя шенкела от носача6. Махаш скобата на Маншона към скоростаната кутия и трябва да може да се махне цялаат полуоска7. Ако е текло масло, то отдавна го няма поне до това ниво8. Карето се държи на шлици със 1 зегерка, която се маха с клещи за зегерки или с някакъв друг подръчен начин9. Не знам как се избива лагерчето, защото УНО-то има само семеринг10. Може би блъскаш с чука11. Монтажа е обратен на демонтажа12. да се долее масло в кутията.да наистина се иска много желание и малко инструментИ на мен ми предстои същотоFIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
-
idm написа:По скоро на Пънче На крика не се осланяи че .......А колкото до работата е не е рутинно такова за 5 минути иска си работа но при необходимите инструменти и желание няма проблем.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Tornado написа:От коя страна ще правиш тази процедура?И кое лагерче ще сменяш?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар