Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем скорости на 1.4 T-jet 120hp

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем скорости на 1.4 T-jet 120hp

Здравейте,
    Тъй като от скоро съм собственик на фиат се започна с ремонтите и се чудя дали да взема да го оправя и да го продам хаха и съответно имам няколко въпросчета... При движение се чува шум от скоростите ( най-вероятно са лагерите с моите скромни познания относно болежки и прочие ). Такива проблеми са доста доколкото съм чел, моля Ви някой ако е правил на скоро такъв ремонт и ако иска да сподели колко пари струват приблизително всичките лагери вътре в скоростите?

Също така имам като въпрос следното... освен със скоростната кутия, други такива масови проблеми тези автомобили имат ли?
    Още едно нещо, забелязах, че от някъде съвсем лекичко покапва антифриз, някакви предположения от къде може да е, като ориентир мога да дам някъде покрай казанчето, но понеже не се вижда много добре моля Ви за предположения.

Благодаря предварително!

Поздрави,

ПС: Май обърках раздела.., понеже не мога да я преместя, моля ако модераторът реши вместо да я изтрие, да я премести. Ще съм благодарен за разбирането.

ПС2: Нужно ли е да се сменят всички лагери в кутията или може да се сменят само тези, които са дали дефект?
    Последна редакция от tjet-power1; 27.07.2023, 17:48.

Здравейте колеги,
    Никой ли не е сменял лагерите вътре в кутията за да “удари” едно рамо с малко информация?

Коментар

Пробвай със смяна на маслото ,като и налееш половин литър над нормалното(2.5л май и даваха).
      Поздрави!
      Fiat Sedici

Коментар

Здравей,
        сменихме маслото, но проблемът остана същия. От къде се налива повече масло доколкото разбрах има горна пробка, питам за да знам какво да им казвам. Също така лоста мърда напред назад.

Поздрави,

Коментар

Болта се наира отгоре на кутия .Наливате 3л масло.
          Fiat Sedici

Коментар

Здравей,
            Последно въпросче, то тя че кутията е за правене е за правене…, но ме интересува само виещите лагери ли да сменя или всичките? Вие само на 3та и 4та скорост, на свободна има неуловим шум от кутията… Благодаря за вниманието!

Поздрави,

Коментар

Лагерите за ск,кутия М32 ги продават комплект до колкото зная .Така ,че щом ще се отваря по-добре е всички!

п.п. След ремонта й наливай 3л масло !
              Последна редакция от mx rider; 28.07.2023, 17:50.
              Fiat Sedici

Коментар

Working...
              X