Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за вътромер
Collapse
X
-
Не вярвай на това измерване което си направил с този вътромер,той не е за тази цел.Трябва ти индикаторен вътромер с часовник и умение да боравиш с него.На 100% ама елипса на цилиндрите по посока на движението на биелата.Може да смениш само сегменти но резуктатът може да е по лош от момента.Намери човек който е наясно с ремонтните размери (аз не искам да говоря по спомен) и има индикатор за измерване.За да измериш цилиндъра ти трябва товаhttps://ziiu-bg.com/izmervatelni-ins...r-indikatoren/Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
Коментар
-
Убиваш ме.Явно изобщо не си наясно с материята.Имаш няколко варианта и според мен най добрият е да си наливаш маслото и бензина и да си караш.Другата ти тема за сегментите доказва колко не си наясно с нещата.Ако смяташ че тази кола искаш да я караш и в бъдеще дай я да и направят ремонт на мотора.Шлайф на блок,ремонтни бутала и сегменти,шлайф на глава,клапани,легла и нови гумички.Имаш и още един вариант.Купуваш си нов мотор от моргата и каквото сабя покаже.Изборът си е твой,но не си харчи парите за неща с които не си наясно.Весели празници!Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
- 1 like
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар