онзи ден във понеделник при високите температури излязох със колата около 16 часа. карах из града спирах запалвах проблеми никъкви. при едно от поредните спирания слезнах свърших си работата и отново опитах да запаля, но уви нямаше никой чуваше се изхвьрлянето на бендикса, но въобще не искаше да бафне. това ми го прави този номер за втори пьт извиках човек след 5 минутен опит да запали таман я закачихме за въжето и пробвах пак и тя запали. отидох веднага на стенд, стенда нищо не отчиташе всичко е във нормите даже прекалено. предложиха ми се от майстора няколко варианта първия го елиминирах, а именно катализатора, вчера го махнах. засега не ми е правила номера, но не знам дайте някъкви предположения, ако е имало някой с такъв проблем предстои ми дълго пътуване
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблеми при фиат брава сьс запалването
Collapse
X
-
stanleyhacker написа:Датчика на коляновия вал е проблема.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
ogi28b написа:еми поне на тия двг с директното впръскване го има, иначе компа де да знае кога да фъцне горивце? Аз не разбрах дали стартера върти, защото ако не върти стартера, не мисля че тоя датчик има нещо общо в случая. А и да има проблем с него - нали трябва да се запише грешка?Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
В случая датчика, не че не дава сигнал, ами прекъсва и компа не намира горна мъртва точка там където е и измества момента на запалване. И аз трябва да сменям, но не знам кога. При мен като го направи превключвам на газ и тя изпатква веднъж през филтъра и запалва. Явно газта е по-малко чувствителна към момента на запалване от бензина. На бензин върти все едно няма искра или бензин. Понякога забива стартера. Абе все неприятни неща, но тоя датчик не е 5-6 лв. да ги дам още сега.FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар