Извинявам се, ако не е тук мястото на темата или вече я има във форума. Предстой ми регистрация в КАТ и искам да знам къде се намира номера на двигателя на Гранде Пунто 1.4?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде се намира номера на двигателя на Гранде Пунто 1.4
Collapse
X
-
Съгласен съм с мнението на колегата Tempras за наличието на № на двигателя в моделите на FIAT.
Всички коли излизат от заводите на FIAT с номер на двигателя включително Grande Punto-то за което става въпрос в темата.
В отделни случаи, обаче органите на КАТ имат право да впишат колата и "Без номер" в талона, но това e тема за друг раздел във форума. Най-често вписването "Без номер" в талона на колата е свързано с това, че номера на двигателя е в известна степен нечетим например заради корозия.
Номера на двигателя при Grande Punto(1.2 8v -1.4 8v - 1.4 16v - 1.4 16v T-Jet) е щампован върху цилиндровия блок, от страната на ангренажния ремък в близост до изпускателния колектор.
https://4cardata.info/elearn/199/2/1...0002/199000033
Последна редакция от FIRE 8V; 25.10.2022, 22:28.Fiat Idea 1.9 8V mJet 'Emotion'
Fiat Bravo 1.4 16V T-Jet 'Eleganza'
Fiat Punto 1.2 16V ELX 'Speedgear'
Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
Търси се..
- 1 like
Коментар
-
IvanU написа: Преглед на мнениетоПреди месец регистрирах Пунто Ево 1,4 бензин. В талона пише "без номер". Стана ми странно, защото съм имал Крома, Стило и Браво и на всички тях си имаше номер, но сега на пунтото е без.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар