Какво ви е мнението за Седичи или аналога на Сузуки 2007 - 2009- Suzuki SX4 1.6d
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мнения за Седичи
Collapse
X
-
1.6 двигателят не е на пежо, а на Фиат. Имах като на колегата с 1.9 мултиджета. Железен двигател, много удобна и практична кола. За града е много удобна, а и на дълъг път е добре. Минусът е малкият багажник, поне според мойте стндарти. Имат проблем с предните амортисьори, по някое време започват леко да тракат. Не им пречи, така я карах 40 000 км и я продадох. Също проблем прави една втулка на кормилната рейка, но не е нещо сериозно. Добър стругар и се оправя. хубавото на рейката е, че е електрическа. Като цяло здрав, надежден, удобен автомобил
Коментар
-
Седичи с 1.6 мотор е бензиново и моторът е на сузуки 107кс..Сузуки sx4 има освен 1.6 бензиново и 1.6 е дизелово с мотор но Пежо само с предно предаване сглобено в Япония не в Унгария,другите са с мотори на Фиат.Всички Седичи са 4х4 и са с три мотора.1.9 дизел 8V 120кс. 2.0 дизел 16v 136 кс.тези мотори са на Фиат и 1.6 107 кс.бензинов мотор на Сузуки.За мен предните амортисьори не са проблемни а биалетките и тампоните на стабилизиращата щанга.Ефтини са и се сменят лесно.В момента ми чука втулката на рейката от дясно която е по дълга но проблема се решава с около 130лв.Колата е достатъчно висока и проходима и си ходя на къщата ми в Балкана без проблем зимата.За малкият багажник решението е на снимката.Ако някой го интересува нещо да пита.Последна редакция от milen11; 01.10.2022, 10:55.Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
Коментар
-
Здравейте, и аз съм хвърлил око на бензиновия модел, проблеми с 4x4 създава ли ? Болежки, които биха били видни при покупка, освен стандартните неща за бензинов мотор ? Хвърлил съм око на тази обява, размуна цена ми се вижда https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cg...4&slink=pzhg8h
Благодаря предвартиелно !
Коментар
-
cekovski написа: Преглед на мнениетоЗдравейте, и аз съм хвърлил око на бензиновия модел, проблеми с 4x4 създава ли ? Болежки, които биха били видни при покупка, освен стандартните неща за бензинов мотор ? Хвърлил съм око на тази обява, размуна цена ми се вижда https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cg...4&slink=pzhg8h
Благодаря предвартиелно !
- 1 like
Коментар
-
mx rider написа: Преглед на мнениетоЗа 50 000km Смених съединител и корм.рейка...
Поздрави!Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
Коментар
-
mx rider написа: Преглед на мнениетоМалко е..Казват ,че съединителя е слаб при бензиновия мотор .Fiat Sedici 1.9 MultiJet 120 Hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар