Здравейте, приятели! Взех си Fiat BRAVA преди няколко седмици-всичко й е наред (много съм доволен), но ме притеснява алармата (фабричната е) Имам два въпроса. Първият е как да я увелича,защото се чува много тихо, като започне да вие. И вторият ми въпрос е дали фабричната аларма на Фиат е надежна и сигурна, защото нещо ме съмнява. Бравата е произведена 2001 година. Благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за алармата на Брава
Collapse
X
-
Re: Въпрос за алармата на Брава
Иво_М написа:Здравейте, приятели! Взех си Fiat BRAVA преди няколко седмици-всичко й е наред (много съм доволен), но ме притеснява алармата (фабричната е) Имам два въпроса. Първият е как да я увелича,защото се чува много тихо, като започне да вие. И вторият ми въпрос е дали фабричната аларма на Фиат е надежна и сигурна, защото нещо ме съмнява. Бравата е произведена 2001 година. Благодаря.Брава 1.6 16V ELX
Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената
-
Иво_М, и моята е с оригинална аларма (уж). Нямам проблеми, а и не съм чувал отзиви че оригиналните аларми не са надеждни. Дори и да не е оригинална, важно е как е монтирана. И моята се чува по-тихо от другите аларми, но не ми е проблем. А щом си от лето 2001, смятам че няма за какво да се тревожиш... :D1997 Brava 1.6, 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар