Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въроси след инцидент :(

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Въроси след инцидент :(

    Колеги,Днес докато се престроявах на Цариградско се забих в автобус на градския транспорт, който спря рязко пред мен.Бравото е със строшен ляв фар и леко изкривен капак. Маската също не изглежда нормално Автобусът и аз продължихме, защото щеше да стане страхотно задръстване. Дори мисля, че шофьорът пред мен не усети, че се ударих в него.Имам Каско, но предполагам, че застрахователите (Булинс) ще искат протокол за произшествието от КАТ, а щетите не изглеждат на причинени от нечия маневра на паркинг...Какво мислите по този въпрос?Препоръчайте ми сервиз, където могат да оправят фара, капака и каквото още е необходимо. Сигурно и боядисване ще е необходимо.

    #2
    Re: Въроси след инцидент

    adamantine_bravo написа:
    Имам Каско, но предполагам, че застрахователите (Булинс) ще искат протокол за произшествието от КАТ, а щетите не изглеждат на причинени от нечия маневра на паркинг... ... Какво мислите по този въпрос?
    Шом си с каско може да си блъскаш колата, където пожелаеш. Тя затова е застраховката. Кеф ти на паркинга, кеф ти в автобус. Все ще измислят как да го формулират по техните букви. Протокол от КАТ би послужил на застрахователите, само ако теб някой те е блъснал и те да си търсят после парите от неговия застраховател по Гражданска отговорност.
    Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

    Коментар


      #3
      Без протокола от КАТ ще ти платят 80% от щетите.В Сервизи и магазини има едни добър тенекеджия, ще ти оправи колата като хората.Говори първо с тенекеджията, ако си в Булинс. Ще разбереш защо :D Също там можеш да намериш магазин с отстъпки за да си вземеш фар.
      Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
      Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

      Коментар

      Working...
      X