Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Странен лост или каквото и да е там на Brava

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    Странен лост или каквото и да е там на Brava

    Здравейте Колеги,от скоро имам Brava 1.6 автоматик. Имам си едно въпросче за нея - долу в ляво закрепено отстрани на седалката на шофьора има нещо, което не знам как да обясня. Затворено е с пластмаса има едно нещо като капаче, дарпа се нагоре и мисля, че или е счупено или и аз не знам де.Май не можах да обясня, но това е ако някой има подобно нещо да каже за какво служи. освен това не можах да открия и откаде се отваря капака на тази кола, не питайте как съм я купила - аз не съм я купувала, но сега на мен се падна честта да я разглеждам.

    #2
    Много се радвам да срещна тук съмишленик с Брава автоматик! Браво. А за самото странно лосче отляво-колегата хубаво ти е обяснил,че е за регулиране на седалката нагоре или надолу, но не се върти,а се бута напред или назад Как я чустваш и доволна ли си?

    Коментар


      #3
      много Благодаря за информацията без малко да изляза пред офиса и да отворя капака но се въздържах :D Колата е много хубава - е има си тук там нещо, но като цяло е ОК.особенно на позиция sport за каране е страхотна.Иначе ясно - стъклата и бравите като на всички останали проблема е един и същ, аз и затова питах за капака да видя дали има филтър

      Коментар

      Working...
      X