Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За Фиат Брава

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хе-хе! колеги, уляхме се с тази аларма вече! момичето питаше за батерия, а тя каква стана?!Просто смятах, че е разумно да се похарчат там едни 100-на лева - хем една, за други може не, но за мен задължителна сигурност и хем да се реши проблема с централното.А що се отнася до алармата - да! Крадат ги и с аларми, но опитни хора, а като си без аларма всеки наркоман може да ти я задигне. Караме колици за по 5 до 9 бона - сега за 100 лева ли ще спестим А мойта е даже с вдигане на стъклата (за скромните 140 лв всичко) - лятото е много гот
    Bravo 1.8 GT - ама много върви това чудо!

Коментар

А мойта е даже с вдигане на стъклата (за скромните 140 лв всичко) - лятото е много гот Тя и моята аларма вдига стъклата, ама баш пък лятото стъклата ги държа плътно затворени, чак като захладнее края на септември чат-пат свалям стъклата.С тоя климатроник стъклата си стоят плътно затворени и зиме и лято :D , за кво са ги направили електрически?
      Jeep Grand Cherokee 3.1 TD Limited '01

Alfa Romeo 156 1.9 JTD SW Dinstinctive '02

ex Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99

Коментар

Определено една аларма не е излишна без да има значение дали застрахователя ти я изисква, или не! Една от причините поради, която я сложих е да не си играя всеки път да заключвам и отключвам с ключа. Съгласете се, че с бутонче е много по-удобно Колата ми "спи" през нощта пред блока така, че вероятността да ми офейкат новите гуми барабар с неколко мангала около тях не е малка! Секретните болтове са само за да ги забавят, но не и спрат. Никой не може да ме убеди, че алармата е излишна! А що се отнася до сериозните гепачи, които не се спират пред алармата... кой от тях би гепил Fiat? Една от причините за избора ми на тази марка е именно тази - не е Audi, Mercedes, BMW, VW... рядко някой и посяга.
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
        X