Здравейте колеги отново малко ще ви притесня.искам да попитам нещо.Значи днес както си бях в гаража да прегледам колицата видях, че не ми светят лампите на копчетата на парното ще опитам да сложа и снимка има ли нещо по специално в отстраняването на проблема или просто отварям заменям крушката (или каквото е там) и затварям?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с осветлението на приборите в пунто 1.1 1996 РЕШЕН!!
Collapse
X
-
И при мен не бачкат, ама не е от крушките - някъде прави слаб контакт. Таблото ми е същото. Явно това е слабо място. Или е букса или някъде по назад трябва да видя откъде идва напрежението.Fiat Palio Weekend TD70
ПО ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "ДИЗЕЛ"
-
lz2rmi написа:И при мен не бачкат, ама не е от крушките - някъде прави слаб контакт. Таблото ми е същото. Явно това е слабо място. Или е букса или някъде по назад трябва да видя откъде идва напрежението.Punto SX 1.1 55
Коментар
-
При мен са по една на врътките за посоката на въздуха и за студено и горещо, една за вентилатора, една за копчето за климатика, една за клапата на въздуха, светват в някакъв ред когато си поискат. Наистина се разглобява лесно, и разбира се че най-лесното е да го разглоби което става за 1 мин и да пробва дали му работят, като ги махне и ги цъкне с едно кабелче на акумулатора. Ако светнат... вече отиваме на другия проблем. Защото аз забелязвам че при мен и клапата за въздуха взе да работи когато си иска. Ще има скоро разглобяване и проверка на веригите.Fiat Palio Weekend TD70
ПО ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "ДИЗЕЛ"
Коментар
-
doomy написа:колеги проблема е решен оказаха се 2 кришки и 1-2 часа мъки (тъй като без да искам извадих едната букса и ми отне цяла вечност за да я сложа на мястото и) Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_16 ,но вече всичко е ок Благодаря много за отзивитеPunto SX 1.1 55
Коментар
-
хихихиххиххихи еми знам имах го навпредвид ама без да искам се случи с баща ми нещо си говорехме и аз по енерция извадих буксата след което щях да се самоубия ама карай обаче забелязах друг проблем колега значи при включени фарове отзад стоповете светят нормално Но като дам мигач (единия вариант) или като в комбинация фарове мигач и светлина на стопа (другия вариант) ми се губи мигача и започват да премигват стопа и лампите за натисната спирачка идеи???мисля че някъде ми се губи маса но дали там при самия стоп не знам може ли малко савет щ1 съм благодаренFiat Punto 55 SX 1.1mi
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар