Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане за инжектори(дюзи)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Питане за инжектори(дюзи)

Здравейтенякой да има информация как се сменят дюзите....за брава 1.6 2000г.знам че нещо колекторите се издарпват нагоре и така се изваждат...ако някой е сменял да пусне някоя снимка или да опише как го е направилсъщо ако не може да качите ми пратете на пощатаили в skypeemail : ivan_dmx@gbg.bgако е имало такава тема се извинявами ако може да ми посочите линка...благодаря ви от сега
    Fiat Brava 1.6 16V 2001

Не на войната по пътищата !
    http://media.causes.com/ribbon/478500

Незнам колега как се оправя.Мен ме караха първо някв’и добавки да слагам да се изчистили само че май нестава така.

Коментар

MaNoViLLe написа:
      Незнам колега как се оправя.Мен ме караха първо някв’и добавки да слагам да се изчистили само че май нестава така.
      става става аз слагах отначалото СТП и си я делнах на 2 пати за 1 резервоари нали я издухахи ся сложих РЕДЕКС ли каква е точно незнам да ме поправят колегитеи я тикнах тя е 50мл. за 50 л. бензаз тикнах 25л 95 В-полер и ти казвам дай дай дай ...и има разликаминал сам кам 500 км на бензини ся е значително по добреизтегля се готиномно съм доволен ама тряа още бензинец да и наливам че отсамосебе си няма да се оправипък за смяната на дюзите някой ако знае да предлага мнения и снимкиняма да е излишно предполагам
      Fiat Brava 1.6 16V 2001

Коментар

ivan_dmx написа:
        MaNoViLLe написа:
        става става аз слагах отначалото СТП и си я делнах на 2 пати за 1 резервоари нали я издухахи ся сложих РЕДЕКС ли каква е точно незнам да ме поправят колегитеи я тикнах тя е 50мл. за 50 л. бензаз тикнах 25л 95 В-полер и ти казвам дай дай дай ...и има разликаминал сам кам 500 км на бензини ся е значително по добреизтегля се готиномно съм доволен ама тряа още бензинец да и наливам че отсамосебе си няма да се оправипък за смяната на дюзите някой ако знае да предлага мнения и снимкиняма да е излишно предполагам
        ти нали ги чисти при оня пич на освободител, сега какво и има ?? Че аз като оправя спирачки се захващам да събирам за прочистване на дюзи А ходих в чайка да ми пълнят климатика , където ти си ходил . Хората ми казаха че съм нямал защита на климатика и се чудят как досега не ми е изгърмял 10102 пъти компресора .. и била разкарана 2рата степен на вентилатора ми . Абе иначе казано с пприсадения климатик някой идеоТ го е направил да изглежа че работи О.К. и сега още 200 лв .. ако въобще се оправи. Сори за спама :/
        Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
        Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp

Коментар

B1keP_B0y написа:
          А ходих в чайка да ми пълнят климатика , където ти си ходил . Хората ми казаха че съм нямал защита на климатика и се чудят как досега не ми е изгърмял 10102 пъти компресора .. и била разкарана 2рата степен на вентилатора ми . Абе иначе казано с пприсадения климатик някой идеоТ го е направил да изглежа че работи О.К. и сега още 200 лв .. ако въобще се оправи. Сори за спама :/
          Къде е това в Чайка, че където ходя немога да се вредя от месец за доливане на фреон?
          The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
          Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
          Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Чайка 19 блок....аз си го заредих моя преди половин месец на др. място имах 210 г. фреон от 650и ми зеха 70 лв за всичко25 лв закачане на машина и по 10 лв на 100 г.при един познаттам я закача изсмуква ти фриона проверява там вакум налягане сичко машината си го прави и след това го пълнии след като беше готова и ми исмери в колата 12 градусаи каза че е супер тряало от 14 до 8 да духа обаче било рядкост 8 ади ся някой ако знае по темата да пише !
            Fiat Brava 1.6 16V 2001

Коментар

ivan_dmx написа:
              MaNoViLLe написа:
              Колега бях да понапълня резервоарчето с 20 25 л бензинец а98 сипах и от тази добавка стр (мисля че беше) и се оказа че ще е най добре да си грабна тубичката и колицата и право към сервиза да си сменя помпичката <-- (иронично )

Коментар

Има ефект от добавките за почистване на дюзите.Редекс е много добър,пробвай с него.
                Фиат Брава 1.4 12V 1998г

Коментар

Мерси на всички...но вече дори забравих за тази тема искам да се похваля че колата ми на бензинец стана като нова...гласчето и е перфектнои това с добавката и бензина на В-Поларся си набира и няма грешкасамо пак още сутрента като я запаля лего препатква 2,3 пати ама като я изфорсирам си е наредоще малко каране на бензинеци ще ми е като нова никви ултра звуци... тия пари дето ще му дам на майстора аз ще си карам на бензинец и ще е 1000 пъти по-добреади поздрави от мене
                  Fiat Brava 1.6 16V 2001

Коментар

ivan_dmx написа:
                    Мерси на всички...но вече дори забравих за тази тема искам да се похваля че колата ми на бензинец стана като нова...гласчето и е перфектнои това с добавката и бензина на В-Поларся си набира и няма грешкасамо пак още сутрента като я запаля лего препатква 2,3 пати ама като я изфорсирам си е наредоще малко каране на бензинеци ще ми е като нова никви ултра звуци... тия пари дето ще му дам на майстора аз ще си карам на бензинец и ще е 1000 пъти по-добреади поздрави от мене
                    Бравос колега радвам се че всичко при теб се разви благополучно.С кеф да си я караш :P

Коментар

Working...
                    X