Здравейте колеги!!! От доста време редовно посещавам форума и с интерес чета написаното в него
От скоро имам фиат пунто 1.1 sx 55 к.с моно инжекцион.Млад съм и като шофиор ,и като собственик на фиатче и като компетентност относно двигатели тунинги и такива
Имам няколко въпроса, който може да ви се струват тъпи но просто ме вълнуват.1-во. Както казах имам пунто 1.1 и искам да попитам(тъй като чета из форума за борд компютър за коли) дали вече има нещо за нашите бижута(по специално пунто (което е 1996 година забравих да напиша) ) и от къде може да се поръча и на каква цена????2-ро както казах вече пунтака е 55к.с по-принцип съм много доволен от него,но ми се иска мъничко да му повиша мощността и по някакъв начин да направя успорението малко по-бързо(ако е възможно разбира се). четох някъде из форума за чип тунинг ,до колко би бил ефикасен той при кола като моята и какво би направил за колата и на каква цена???(да уточня не търся нещо от рода на искам колата ми да е 150 или 200 коня не искам и 100 да е, просто нещо 70-80 к.с ще са ми напълно достатъчни.Та четох мнение на един колега който казва: "защо всички си копуват коли с по 50-60 к.с пак после искат да станат на 100 и повече к.с." аз за себе си ще кажа ,че като си закупих колата нямах възможност да избирам, нито имах средствата за нещо по-мощно, чаках колата половин година и толкова ми беше писнало че исках кола каквата и да е(става въпрос за пунто) и така се сдобих с моята колица.Та може ли да се направи нещо по въпроса??П.с извинявам се ако темата не е на място и ако въпросите ми са глупави но просто четох ,четох но за пунто 1.1 нищо не намерих а и просто това ме вълнува Благодаря на Всички Ви предварително.

Коментар