Днес намерих стъклото на огледалото ми на тавана с бележка : Извинявай. Сега се чудя може ли да се сложи ново стъкло, щото огледалото е 80 кинта А и каското покрива ли го ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Счупено огледало
Collapse
X
-
Re: Счупено огледало
gamencerista написа:Днес намерих стъклото на огледалото ми на тавана с бележка : Извинявай. Сега се чудя може ли да се сложи ново стъкло, щото огледалото е 80 кинта А и каското покрива ли го ?Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
-
gamencerista написа:Ми то май няма Браво без ел. пакет Аз имам, и го гледах в axm auto 80 лева, въпроса е мога да ли са купя само стъклото тия реотани, не са ли отделно от стъклото ?Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
огледало
днес и на мен ми счупиха огледалото хем бях там и догато се отетя че го счупи изчезна на пред имаше много коли та неможах да го стигна иначе от Манията или от Илиенци е цена около 6 лв има доста модели .Самото огледало се семя почти лесно като е без реотани не е не обходимо цяло то да сменяш.
Коментар
-
Re: Счупено огледало
gamencerista написа:Днес намерих стъклото на огледалото ми на тавана с бележка : Извинявай. Сега се чудя може ли да се сложи ново стъкло, щото огледалото е 80 кинта А и каското покрива ли го ?Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
gamencerista написа:Колата я купих с каско към UNICA някой знае ли къде имат офис около Подуене и колко пари трябва да ми дадат горе-долу понеже намерих само стъклото 10.51 лв в ЕВРО07Fiat Tipo 1.6 DOHC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар