Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Термостата на 1.6 16V се разглобява

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Термостата на 1.6 16V се разглобява

само информативно да знаят колегите, защото се шири грешно менние за термостатите на двг 1.6 16V - свалих моя оригиналния термостат "бер" и по принцип ако се продаваще или ако се намери само термостатче се навива в тялото. на новия ми същата марка там където рябва да е резбата е капсуловано. така че, колеги, ако потърсите предполагам ще се намери само темостатчето хем на много прилична цена, хем лесно сменящо се.
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Той добре се разглобява,но според мен не се продава термостатчето отделно,като ремонтен комплект.Навсякъде е даден като едно тяло.Освен това задната част на термостатчето запушва едно маркучле при отваряне и това допълнително усложнява нещата.Варианта за мен е един.Смяна с нов и то оригинален,а не преправен.Това ще се случи есента,защото сега са си жеги и без това :D
    Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
    Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

dudulia написа:
      Той добре се разглобява,но според мен не се продава термостатчето отделно,като ремонтен комплект.Навсякъде е даден като едно тяло.Освен това задната част на термостатчето запушва едно маркучле при отваряне и това допълнително усложнява нещата.Варианта за мен е един.Смяна с нов и то оригинален,а не преправен.Това ще се случи есента,защото сега са си жеги и без това :D
      предполагам някъде и някога се е продавал отделно, иначе няма за какво да си играят да правят резба. направих снимки, но в момента нямам с какво да ги намаля та да го кача
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

снимки
        Прикачени файлове
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Според мен никога не се е продавало само термостатчето.Разликата в цената е огромна и нали се сещащ че срещу 300 грама алуминий взимат в пъти повече пари.Просто няма как да отлеят термостата в тялото и затова го монтират чрез навиване на резба. :D
          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Working...
          X