Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колеги от къде мога да взема такава лента

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Прикачени файлове
    Fiat Bravo 1.4 12v Turbo Makaron

не знам за какво ти трябва, но аз онзи ден си взех алуминиево тиксо (алуминиева самозалепяща се лента, но лепилото не е битум)от железария, но по спомен имаше в метро, практикер, бриколаж
    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=101168

Коментар

Ти за какво я исползва тази алуминиева лента.На мен ми трябва да си шумоизолирам вратите ходих в бургаския бриколаж и нямаше в практикер също.

Коментар

Има ги в OMV
        Catalogue: 1A | PUNTO BZ. GAMMA '97 (1997-1999)
        MVS: 176.526.1(0) | SPORTING (1.2 16V) 3 PORTE
        Engine Stamp: 176B9.000
        Version Code: 176BV
        Version: V5 | SPORTING | 03.'98

Коментар

6ma7ka7a написа:
          Ти за какво я исползва тази алуминиева лента.На мен ми трябва да си шумоизолирам вратите ходих в бургаския бриколаж и нямаше в практикер също.
          мислех да я използвам за изолиране на въздуховодите, че видях че има напукани участъци, но се оказа че мястото е куцо
          http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=101168

Коментар

Колега това нещо е цяла ролка нее парчета малко ме сълнява в ОМВ.

Коментар

И къде се лепи точно това чудо? Тука до офиса ни има една Брава зад вратите има едно сребристо ще кажеш, че е от карбон. Но човека не съм го засичал да го питам какво е и да го видя на отворена врата.
              Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Ами колега това е лента на битумна основа и искам да обезшумя вратите сега както съм сложил едни херцове във вратите като удари баса и вътре вратата нали е с найлон и пращи мен ме дразни искам да сложа такава лента.Мале какво изрчение измъдрих. Yellow_Flash_Colorz_PDT_06

Коментар

някой друг не знае ли.

Коментар

Колеги намерих такава лента в Бриколажа.В този бриколаж са малко като мухи без глави аз му обяснявам той ми вика няма такова нещо тука добрече ми дойде на акъла да утида в строителнат част на бриколажа незнам как е в другите но в Бургаския е отделно влизасе от друг вход и утивам там обяснявам той вика м имаме такова нещо аз трипати ходих до бриколажа.Едия консултант ми вика ела другата седмица ще има утивам няма и така няколко седмици,а то винаги си е имало просто не са ми казвали правилно и това е в общи линий ето и снимки на лентата тя е на ролка.
                    Прикачени файлове

Коментар

В Бриколажа са от идиот нагоре "консултантите".Аз го питам имате ли динамометричен ключ - оня вика НЕ, а ключа на 1 метър до него ще му извади очите. Друг въпрос е, че там ключа беше 18лв, а в Мастерхаус същия беше 11лв.
                      Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Тази лента като гледам на снимките я слагат по таваните на къщите против вода....Предполагам ще свърши работа ....
                        Alfa Romeo 156 SW 2.4JTD `02
                        Fiat Punto 1.2 16v LPG

Коментар

Давай снимки после че ми стана много интересно !
                          Fiat Bravo 1.4 SX Klima, LPG ,Avansator, Xenon, high-end stereo
                          части за 1.4 http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56320
                          части за темпра http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=56318
                          тел. 0883437022

Коментар

Във вратите има прекалено много механизми, които не са захвани твърдо към купето, а и това няма, как да се получи! Все пак там са механизмите за отваряне/заключване на вратата. Мисля, че особен успех с уплътняването няма да имаш, но дано не съм прав! Самият аз минах през различни варианти на озвучаване и просто прецених, че мястото на колоните не е във вратите. Или, ако там има колони, те ще свирят с много, много слаб бас, както е сега. И дрънчене няма!
                            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Аз ги направих с вата около дупката на говорителите и има разлика Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                              Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Working...
                              X