Здравейте, от какво може да вие един двигател освен от ролки ?? Динамото също не е, защото колега от форума го гледа и каза, че е ок. Не вие силно, но е дразнещо :/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Виене на двигател ?
Collapse
X
-
КИМИ написа:Понякога вие и от водната помпа, ако са и заминали лагерите. Трябва да се свалят всички вентилаторни ремъци и да се врътката една по една всички шайби и ролки за да се установи.Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Бившо: Fiat Bravo SX 1.6 16v 103hp
Коментар
-
КИМИ написа:В сервиза ще ти направят тази работа- все пак и те са отговорни за натягането- закарай го пак при момчетата и ги накарай да завъртят всички шайби и ще се чуе къде е котака. Yellow_Flash_Colorz_PDT_15Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Коментар
-
Аз карам вече втора година с въпросното виене - "не е силно, но е дразнещо, като в началото се чува повече, а като позагрее колата, намалява". Установил съм със 100% сигурност, че не е от алтернатор, клима или хидравлика, както и от всички обтяжни и паразитни ролки, вкл. и тези на ангренажа. Остава водната помпа. Нея хич не искам да я пипам, защото работи коректно, а не знам на какво менте съм попаднал, защото още миналата година купих нова, но все още не съм я монтирал. Все пак малко ме е страх да не блокира, но според разбирачите това е почти невъзможно.
Коментар
-
Rokambol написа:Аз карам вече втора година с въпросното виене - "не е силно, но е дразнещо, като в началото се чува повече, а като позагрее колата, намалява". Установил съм със 100% сигурност, че не е от алтернатор, клима или хидравлика, както и от всички обтяжни и паразитни ролки, вкл. и тези на ангренажа. Остава водната помпа. Нея хич не искам да я пипам, защото работи коректно, а не знам на какво менте съм попаднал, защото още миналата година купих нова, но все още не съм я монтирал. Все пак малко ме е страх да не блокира, но според разбирачите това е почти невъзможно.Renault Clio Baccara 1.8 SPI 90hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар