Zdraveite,kazvam se Dimitar i sam ot gr.Balchik.Kupih si Fiat Bravo 1.9 jtd 2000 godina.Imam problem s motora,pali normalno,sled kato zagree kolata ugasq v dvijenie.Izchakvam 10-15min. i pak pali.Na tabloto sveti indikator duza.Sled kato zapali minavam 3-4 kolometra i pak ugasq v dvijenie.Smenil sam goriven filtar,no problema si ostana.molq pomognete.Добре дошъл Митко ,но тук е желателно да се пише на кирилица,Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo 1.9 jtd проблем с мотора
Collapse
X
-
aron666 написа:ами митко тя лампата си казва , сменяй дюзи няма какво да го мислиш , има някакво запушване най вероятноA20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
здравеите имам един проблем с колата фиат бражо 1.9 жтд когато карам със 120 км натискам педала на газта и докато се набере до 160 ми излиза душата а след 160 км не вдига и 1 км пове4е и примерно сам се набрал и идва нагорнище напрово си умира колата ако може някои да помогне благодаря ви предварително колегиИмаш 24 часа да се запознаеш с правилата на форума и начините за писане в него. Те са описани в раздел ’За форума’.Brabo jtd
Коментар
-
Re: Fiat Bravo 1.9 jtd проблем с мотора
dimitar dimitrov написа:Zdraveite,kazvam se Dimitar i sam ot gr.Balchik.Kupih si Fiat Bravo 1.9 jtd 2000 godina.Imam problem s motora,pali normalno,sled kato zagree kolata ugasq v dvijenie.Izchakvam 10-15min. i pak pali.Na tabloto sveti indikator duza.Sled kato zapali minavam 3-4 kolometra i pak ugasq v dvijenie.Smenil sam goriven filtar,no problema si ostana.molq pomognete.Добре дошъл Митко ,но тук е желателно да се пише на кирилица,Модераторски екип на fiat-bg.orgBravo 1.9d 97г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар