моля кажете ми къде се мери и какви са стойностите, които трябва да измеря на ламбдата. след това смятам да я откача, защото не карам на бензин, а само паля и тя най-вероятно е заминала и много кофти стана вече едвам паля, а на газ не ме бърка... дайте мнения, особенно по първата част на въпроса с меренето
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как се мери с мултицед ламбда сонда- 1,6 16 в
Collapse
X
-
deadairplane
-
Re: Как се мери с мултицед ламбда сонда- 1,6 16 в
pakumba написа:моля кажете ми къде се мери и какви са стойностите, които трябва да измеря на ламбдата. след това смятам да я откача, защото не карам на бензин, а само паля и тя най-вероятно е заминала и много кофти стана вече едвам паля, а на газ не ме бърка... дайте мнения, особенно по първата част на въпроса с меренето
Коментар
-
Re: Как се мери с мултицед ламбда сонда- 1,6 16 в
idm написа:pakumba написа:моля кажете ми къде се мери и какви са стойностите, които трябва да измеря на ламбдата. след това смятам да я откача, защото не карам на бензин, а само паля и тя най-вероятно е заминала и много кофти стана вече едвам паля, а на газ не ме бърка... дайте мнения, особенно по първата част на въпроса с меренето
Коментар
-
dudulia написа:Това изглежда да бъде,обаче при теб се забелязват и някакви следи от късоLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар