Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Не ми работи пръскането на водата на задното стъкло

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Не ми работи пръскането на водата на задното стъкло

Чува се моторчето, когато го пусна, но не пръска отзад, може би взема от някъде въздух, защото после се налага да изчакам известно време да започне да пръска и отпред иначе отпред си работи нормално, но ако преди това включа да пръска на задното стъкло и после се налага да чакам явно да се обезвъздуши, когато реша да пусна да пръска на предното стъкло, ако някой е имал подобен проблем ще съм благодарен да сподели...Става въпрос за Fiat Brava.

Погледни дали багажника ти се пълни с вода когато се мъчиш да пръскаш.Ако е така най-вероятно е скъсано маркучето което свързва вратата със купето.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

a ako не е от това то като вдигнеш капака предния зад акумолатора в дясно има маркучи там е и клапанчето за водата за назад...сменяш го и всичко си е ок...някой беше казал че на трабанчетата били същите и стрували по левче
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Re: НЕ МИ РАБОТИ ПРЪСКАНЕТО НА ВОДАТА НА ЗАДНОТО СТЪКЛО

aandro написа:
        Чува се моторчето, когато го пусна, но не пръска отзад, може би взема от някъде въздух, защото после се налага да изчакам известно време да започне да пръска и отпред иначе отпред си работи нормално, но ако преди това включа да пръска на задното стъкло и после се налага да чакам явно да се обезвъздуши, когато реша да пусна да пръска на предното стъкло, ако някой е имал подобен проблем ще съм благодарен да сподели...Става въпрос за Fiat Brava.
        Колега,имах същият проблем и един ден като се наканих махнах кората на багажника,където се намира мотор4ето,и какво да видя,едно марку4е иско4ило ,на мен също не ми пръскаше а мотор4ето въртеше .Нахлузих марку4ето в дупката и след 2-3 пускания пръскалката проработи .Така 4е махни си кората и ще разбереш 4е то4но това ти е проблема,невярвам да ти пръска в багажника защото системата нагълтва въздух и ако не се запуше марку4а неможе да го изгони Успех
        Nissan Primera 1.6 16v P11
        ex.Fiat Bravo 1.6 16v

Коментар

и при мен беше така не баца отварям отзат кората маркуча откачен закачам пробвам няма пак вода отзат и зад акум. има връзка между двете мъркучета и най вероятно ти е запушено почистихо и нямам проблеми...Колега как си с правописа?Опитвай се поне малко от малко да пишеш правилно и да използваш главни букви,запетайки и точки.Модераторски екип на fiat-bg.org
          1.6 16v 96 г. 103 hp.
          България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
          Да мина да те взема...или да взема да те мина?

Коментар

Working...
          X