Имам тази част на решетката ,а нямам мрежата и щипките.Та искам да ви попитам ако си взема старата решетка ще стане ли от нея мрежата и щипките на тази която имам от седичито?
не, няма да стане. на старата решетка ,лайсната която е по средата зад нея е платна пластмаса, а не е като мрежа. трябва и да премериш височината на решетките дали съвпадат. лесно можеш да отделиш старате решетка от мрежата, само жнимавай като я напъваш с отверката да не я счупиш /решетката/. нау добре мрежата я смени с алуминиева решека.
Еми аз в момента съм с една решетка с халогени.И мисля да взема старата и да ползвам мрежата с щипките.Гледал съм на много типота ги окуцяват,като на старата решетка и режат средната част и махат емблемата и мрежата си е цяла.
халогените скриват голяма част от решетката и изрязаното не се вижда. но при този случай това ниама как да се скрие. алуминиева решетка в autosity е 6 лева. закрепваш я на решетката със силикон и с 4 бр. видии я закрепваш кам купето. и да спазиш разтоянието на решетката от купето / което се определя от щипките/ изрязваш от гумена шлаувка 4 парчета и ги поставяш на видията между решетката и купето
Коментар