препоръчвам сервиз
Между другото сервиз МОТОМАН наистина работят добре
asus написа:
Здравейте и от мен , както се забелязва от подписа и аз съм със същото типо .Проблемите които си описал имах и аз ма едно към едно и понеже никой не даваше точно мнение какво да се направи за да се оправят ето и това което направих аз.Първо смених ламбдата никаква промяна - за предпочитане с оригиналната не слушай реплики от типа бош универсал , това е тествано на темпрата от подписа пълен провал нема такъв момент.Второ ТПС и стъпково нещата тогава се оправиха но ще ти кажа че хубаво настройване на ТПС може да се направи сам в сервиз с хубава диагностика - Такъв е Мотоман не4 му правя реклами и преди някаде му бях постнал телефона много са добри и имат уникална техника .Трето сега съм махнал кутията на филтъра и съм с приставка за спортен филтър но не съм го слойил смуче си свободно и да ти кажа на пук на всичко разхода е добре 11-12 градско 6.3 извън. но този разход съм го правил и с стандартната кутия , но съм забелязал че клапата която трябва УЖ да се отваря от към въздушния маркуч отпред не се, и това ме наведе на мисълта че си смуче само отзад и нема ич въздух , та сега се чувста по добре.И не на последно място съм сменял сегменти което определено дава доста голям резултат .Както спомена един колега смени си термостата провери клемите на жентилатора и на жицата от него към датчика за температура на двигателя често са много хлабави и дават грижи.Другото е не си играй а смени датчика за температурата синия той е евтин.ето ти и цени:Ламбда Магнет Марели 114 лева Евро 07Стъпков мотор от Бош на симеон 145 лева ТПС 90 лева от един пич който ако те интересува ще ти дам телефона нов имам предвид за сегментите няма да говоря защото на мен ми излезе скъпо можеше и по евтино.според мен със тпс и стъпков мотор ламбда и синия датчик и проверка на контактите дето ти казах ще останеш доволен.Едно уточнение и аз като ходех навсякаде ми викат колата все едно излиза от завода така добре работи но не си мисли че разхода ще го смъкнеш много Моя в момента 12 градско с настъпване 13 извънградско със 110 км/ч 6.3 ако настъпваш както си требе макс 7.4 дава ма наистина макс това е от мен ако колегите имат нещо да допълнят и споделят давайте Поздрави на всички и успех на колегата .Междудругото мога да ти дам моя ТПС той е запазен доста аз моя го смених за да съм сигура.
Коментар