Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Заводски амортисьори Punto 1.7TD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Заводски амортисьори Punto 1.7TD

Имам съмнения за задните амортисьори. Като натисна колата отзад прави още едно клякане и половина. По дупки и завои и при голяма скорост и неравности я чувствам доста по-нестабилна от това което беше преди 2г.(16000км.). Може и да си внушавам. Бях на майстор - оказа се десен носач за смяна. След като я карал на стенд твърдеше, че проблем с амортисьорите няма. Верно след като я взех имаше разлика - положителна. Но все още имам чувството че задницата ми играе и като цяло ми е по некомфортно при резки завои. Преди имах чувството, че съм в леген - не се накланяше по завоите и не се литкаше при неравности. Ония ден погледнах амортисьорите отзад. На тях пише Магнети Марелли Пунто. Това заводските ли са. Ако да значи са на поне 150 000км.
    Fiat Punto 1.7TD

Ами магнети марели са заводските, има някаква малка, ама много малка вероятност да са сменяни и пича преди теб да е предпочел да си вземе пак оригиналните. Ама ако е внос от Италия - що ли ме съмнява тази работа. Моето пали е внос от Италия и вчера извадих филтъра за климатика - на него пише същата марка и дата 98г, - септември. Беше черен , скъсан, гаден ..... Та .. за амортисьорите, мисля че е от тях, ама защо не отидеш и ти да видиш как ти ги мерят амортисьорите, да видиш данните и ти сам да ги сравниш с допустимите и с заводските и сам да прецениш - добре ли са или не. Мисля, че лесно би се справил да сравниш две или три цифри. Аз много мразя да си оставя колата на майстор и да не гледам какво прави. Камо ли пък сам да я кара някъде и да ми твърди че всичко е перфектно. Щом ти носи на завои, значи трябва и при неравен път и завой да ти тресе задницата.
    Fiat Palio Weekend TD70
    ПО ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "ДИЗЕЛ"

Коментар

Working...
    X