С кой номер ключ се развива гайката на карето 30 или 32 че за да проверя трябва да свалям гумата а и да знам какъв да си купя.Неясно заглавие на тематаМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Малко помощ - номер ключ за гайка на каре
Collapse
X
-
Tornado написа:Ако я развиваш на демонтирана гума трябва да го направиш с пневматичен гайковерт иначе няма развиване.
Коментар
-
ThE_PuNiSHeR написа:И с гайковерта не е сигурно че ще стане, типичен пример преди няколко часа. Чука, чука, пистолета ли беше слаб аз ли съм силен... незнам, ама като хванах въртока на камъка и една тръба - омекнаSEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
dani389 написа:На мен ми трябва само да знам номера на камъка да го купя а пък развиването не проблем.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
При мен 34 беше май, но не съм много сигурен, само помня че стандартен камък не влизаше и трябва стругар да му отнеме малко от външната част. Докато намерим стругаря, един приятел махна някаква скобичка от вътре на карето и така го свалихме за да сменим маншона. Между операцията със смяна на маншона я правихме преди 7-8 месеца и новия е зверски напукан вече.
Коментар
-
Tornado написа:Нито май нито юни гайката се развива със камък номер 32 без да се стругова нищо.Влиза като у тях си.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар