Здравейте колеги, от както се помня съм си все на фиат последно имам пунто, но за съжаление е без обортомер и стрелка за водата. Така намерих табло с обортомер и стрелка за водата - изводите съвпадат само се наложи да се сложи едно мостче и таблото грейна. Питането ми е от къде се взима инфо за обртомера в един чешки сайт има схема пише, че е на 24-то краче на комп-а, ама аутодата не казва това. Някой да има идеи???? Очаквам включване
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Оборотомер за PUNTO 1.1 S
Collapse
X
-
Re: Оборотомер за PUNTO 1.1 S
я виж пак дали е 24 то http://translate.google.com/translat...F8&sl=it&tl=bg в саита пише 23 дати кажа и аз сам навит на моита S класа да и сменя таблото при SX e пак 1.1i същия бордови компютър един френд я има и си му бачка сичко ма няма хидралика ама тфае друга тема.Ти кажи как си подкарал температурната стрелка и какво мостече си правил и сменял ли си датчика на двигателя ?Пък за оборотомера според мене липсва просто едно кабелче в снопа от букста на компа до таблото на пин 23 и трябва да се пусне от компа до таблото тфа е>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Реклама
Collapse
Коментар