Абе колеги с Брава, Браво и предполагам и Марея - колко тромби имате зад десния фар?При мен е само една и някак си рахитично бибитка колата и ме дразни. Иначе е силно, чува се - просто на Типото бяха две - по дебела и по-тънка и така мощно звучеше...Ще си купя от някоя морга една тромба за 2-3 лв и ще я сложа и нея...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
При Брава/о - Колко тромби имате?
Collapse
X
-
И двете са зад десния фар, както пишат колегите. Едната се вижда, но друга се достига само с напипване и е невъзможно да се направи каквото и да било по нея. При мен тази долната правеше проблем и успях единствено да откача едната букса. Резултатът беше, че останах само с една тромба, която свири прилично. Бушона спря да ми гори, а ръката ми беше надрана почти до лакътя.Space Star 1.9 DID
Коментар
-
Мдаа, значи трябва да имам две, ама виждам само едната. Явно една от двете ми прави номера. В събота се заемам с нея! Или още утре вечер докато малкия играе по двора, аз мога да отделя 1-2 часа да поклеча до колата и да го наглеждам едновременно с това.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Дааа, снощното сваляне на фара показа 2 неща:1. Наистина тромбите са две - едната е точно зад фар, почти под бронята, а втората е зад нея - пада се под тръбата отвеждаща въздух към кутията на филтъра. При мен едната наистина е отказала- самата тромба е прекъснала. Даже я отворих и я мерих - бобинката е заминала.2. Днес като си купя тромба - пак трябва да свалям фара...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар