Здравейте колеги , Имам проблем.Типото ми 2.0 16V прави следния проблем:запалвам го студено , работи 1 секунда и угасва.Запалвам го отново и оборотите започват да плават от 1200-700, ако го изгася от ключа и го запаля отново стабилизира оборотите на 1100.Потеглям и след около 2-3 километра забива муцуна , все едно бензина е свършил , мъчи се да препатква слабо в задното гърне,но се държи оборотите на празен ход - 950.След известно време падат на около 700 . Но проблема е , че въобще не ще да върви на бензин.Прави ми впечатление че когато е напълно студено няма проблеми.А дигне ли малко температура и забива.Смених горивния филтър, извадих бензиновата помпа и я проверих - няма проблеми. Ще съм много благодарен ако някой предложи къде какво да проверя.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Забива на бензин
Collapse
X
-
Re: Забива на бензин
ivanko_rs написа:Здравейте колеги , Имам проблем.Типото ми 2.0 16V прави следния проблем:запалвам го студено , работи 1 секунда и угасва.Запалвам го отново и оборотите започват да плават от 1200-700, ако го изгася от ключа и го запаля отново стабилизира оборотите на 1100.Потеглям и след около 2-3 километра забива муцуна , все едно бензина е свършил , мъчи се да препатква слабо в задното гърне,но се държи оборотите на празен ход - 950.След известно време падат на около 700 . Но проблема е , че въобще не ще да върви на бензин.Прави ми впечатление че когато е напълно студено няма проблеми.А дигне ли малко температура и забива.Смених горивния филтър, извадих бензиновата помпа и я проверих - няма проблеми. Ще съм много благодарен ако някой предложи къде какво да проверя.фиатче Браво 2.0
-
Re: Забива на бензин
tomazo написа:ivanko_rs написа:Здравейте колеги , Имам проблем.Типото ми 2.0 16V прави следния проблем:запалвам го студено , работи 1 секунда и угасва.Запалвам го отново и оборотите започват да плават от 1200-700, ако го изгася от ключа и го запаля отново стабилизира оборотите на 1100.Потеглям и след около 2-3 километра забива муцуна , все едно бензина е свършил , мъчи се да препатква слабо в задното гърне,но се държи оборотите на празен ход - 950.След известно време падат на около 700 . Но проблема е , че въобще не ще да върви на бензин.Прави ми впечатление че когато е напълно студено няма проблеми.А дигне ли малко температура и забива.Смених горивния филтър, извадих бензиновата помпа и я проверих - няма проблеми. Ще съм много благодарен ако някой предложи къде какво да проверя.Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
-
NPD написа:А провериха ли ти ламбда сондата.При мен беше това проблема и колата се държеше по същия начинPeugeot Partner 1.6 HDI - служебно
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар