намерих в предната броня под въздушния филтър празна кутийка, която с един маркуч е свързана с всмукателния колектор на въздушния филтър. кутийката е с неправилна форма и е празна. намира се точно над левия халоген. за какво служи?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Празна кутийка до въздушния филтър - за какво служи?
Collapse
X
-
deadairplane
-
и аз за това си мислех. има полза определено, защото биз да знам ми се беше откачил въздухопровода преди филтъра и двигателя стана с друг звух, по-шумен. започнах да търдя проблема в изпускателната уредба и около въз филтър. така го намерих точно там, след като закачих наново въздухопровода нещата се оправиха. ефекта не е особено голям, но щом го забелязах при шофиране, значи все пак г оима. забелязва се при по-голямо натоварване на мотора при обороти над 3000.Фиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
Re: празна кутийка до въздушния филтър - за какво служи?
deadairplane написа:alvanovo написа:намерих в предната броня под въздушния филтър празна кутийка, която с един маркуч е свързана с всмукателния колектор на въздушния филтър. кутийката е с неправилна форма и е празна. намира се точно над ловия халоген. за какво служи?Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
deadairplane
-
Re: празна кутийка до въздушния филтър - за какво служи?
deadairplane написа:Atanas71 написа:Чак пък огромна полза ще забави разцепването на филтърното тяло ако гръмне с 2 милисекундиФиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
deadairplane
-
deadairplane
Реклама
Collapse
Коментар