Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ел. схема или блокова схема за фиат темпра 1.6 моно.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ел. схема или блокова схема за фиат темпра 1.6 моно.

Здравейте всички.Някои може ли да ми намери ел. схема или блокова схема за фиат темпра 1.6 моно инжекция.Проблема е в това че като е загрял мотора пали мн трудно,като потегляш колата започва да предърпва.Ако настъпиш газта до края спира да предърпва,но пак не е на ред,сякаш нещо я спира.Носих я на стенд и там казаха 4е е от помпата за налягане на горивото,действително налягането беше малко - 0.2.След като я смених налягането се оправи (1.2-1.5) но проблема си остана.затова ми трябва схема,да видя кой датчик за какво служи и в каква верига участва и евентуално от къде може да е проблема.Ако някои може да помогне с някакви идеи ,съвети,схеми и каквато и да е литература ще съм му мн признателен.Благодаря предварително.А и забравих да спомена че разхода е страшно голям.

Литература мисля че има в секцията downloadАма общо взето няма много електроника. Обикновено трябва да се провери датчика на клапата за въздух. Защото от нея компютъра смята колко газ си подал и колко бензин трябва да пусне. Да ти измерят налягането дали е правилно и дали ти работи клапата за обратното гориво. Защото ако не работи няма да ти връща излишното гориво и може и от там да се дави. И не на последно място реглаж на клапани. Много хора ги подминават тия клапани ама аз заради тях си патих и след настройка на клапаните - всичко се оправи. По книжка ги дават проверка на 6 месеца. Сам си прави изводи кога последно са гледани и мерени луфтовете.
    Fiat Palio Weekend TD70
    ПО ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "ДИЗЕЛ"

Коментар

Working...
    X