Здравейте днес като отворих капака и видях че по пистовия ремък има леки пукнатите, а продавача ми каза че е сменил всичко пред 3000-4000 км. Та да питам може ли да се кара или да се сменя, и как става смяната му ( без канал )
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Напукан пистов ремък
Collapse
X
-
Re: Напукан пистов ремък
gamencerista написа:Здравейте днес като отворих капака и видях че по пистовия ремък има леки пукнатите, а продавача ми каза че е сменил всичко пред 3000-4000 км. Та да питам може ли да се кара или да се сменя, и как става смяната му ( без канал )Alfa 156 1.8 TS 16V 144hp
--- в сърцето завинаги... ---
Fiat Tipo 1.4 DGT karb. 78hp
-
Re: Напукан пистов ремък
gamencerista написа:Здравейте днес като отворих капака и видях че по пистовия ремък има леки пукнатите, а продавача ми каза че е сменил всичко пред 3000-4000 км. Та да питам може ли да се кара или да се сменя, и как става смяната му ( без канал )Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
gamencerista написа:Еми то продавача беше познат ама и без това послъга за доста нещица дето изкочиха ама нищо. А малко хелп със смянатаAlfa 156 1.8 TS 16V 144hp
Коментар
-
Sandeto написа:gamencerista написа:Еми то продавача беше познат ама и без това послъга за доста нещица дето изкочиха ама нищо. А малко хелп със смянатаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Tornado написа:Sandeto написа:gamencerista написа:Еми то продавача беше познат ама и без това послъга за доста нещица дето изкочиха ама нищо. А малко хелп със смянатаAlfa 156 1.8 TS 16V 144hp
Коментар
-
gamencerista написа:Tornado колата е 1.4 ( трябва да си го напиша в подписа ), Сандето споко човече, и ти ми помогнаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Коментар
-
Ако ремъка има малки пукнатини по каналите при огъване- значи е на не по- малко от 5 години, така че продавача те е слъгал че е на 2000 км.- трябва да е като нов, иначе смяната е лесна- сваляш обтяжната ролка, сваляш старив, нареждаш новия и слагаш пак ролката заедно с новия ремък.Brava 1.2 16V 82 к.с. 2000г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар