Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нещо много интересно и полезно за горивото

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ogi28b написа:
    1115 написа:
    Това са май едни хапчета, които :1. Намаляват разхода на гориво.2. Повишават мощността.3. запазват двигателя по-дълго време4. Други утопични неща за които мечтае всеки шофор. Нещо като рога на изобилието.
    5. улеснява студените стартове6. можеш да изминеш до 1000 км без каквито и да е последствия, ако нещо стане и ти изтече маслото.
    :D Последното покъртва, аз както не карам по много може да си махна картера за по- добро охлаждане
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Колеги вие се смеете ... ама не е така. Тая добавка просто представлява качествен западен бензин на по висока цена която оправя нашия "хубав" бензин а и не само бензин. Защо направо вместо добавки не дават качествен бензин и дизел и тая тема изобщо няма да я има. Поне аз така мисля.
      Fiat Palio Weekend TD70
      ПО ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "ДИЗЕЛ"

Коментар

ами да ти кажа аз съм в УК и не виждам абсолютно никаква разлика между българската или тукашната нафта ..... пак си ми гори 6.8 - 7.5 горе долу сега съм си поръчал течната в шишенцето и чакам до 2-3 дена да дойде и ще ви споделя мнение дали става за нещо или не трябва да ми падне минимум на 5,9 - 6

Коментар

Колега,ти хубаво поръчваш ама си гледай добре сметката,да не ти олекне повече от необходимото.Като гледам някаква нашенска кукла поддържа страницата и си помисли дали сериозна американска фирма ще има такъв веб адрес: adi80..... хайде не
          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

тази ми е позната , станала е дистрибуторка и и регистрират сайта на нейно име , тя ми го препоръча всъщност. има мнооого статии за тази добавка в интернет и български сайтове като ми е доставят ще е тествам и ще ви кажа как се държи колата

Коментар

Working...
            X